Benvinguts de nou a anglès! Welcome back to English!

Benvinguts de nou a anglès! Welcome back to English!

Benvinguts de nou a anglès de Thames British School

L’equip de Thames British School us envia salutacions i us dóna la benvinguda al segon trimestre que comença aquest 8 gener del 2021!

Un any per recordar!

Un gran salt cap al futur amb la tecnologia com a gran aliada, una organització veloç per part de l’equip de Thames i una resposta superpositiva per part dels alumnes i els pares, ens va permetre acabar el curs escolar 2020 amb èxit!

Aquest nou any, tots adaptats a l’educació híbrida, les classes online seran bufar i fer ampolles, ja que estem més obstinats que mai a acceptar aquesta nova normalitat que combina el virtual amb el presencial.

L’acadèmia arrencarà el 2021 amb novetats, metes i ganes de seguir a l’avantguarda en l’àmbit de l’educació.

Nous projectes i propòsits a Thames Cerdanyola

Objectiu 2021

L’any nou arriba amb nous projectes i propòsits i, no serem menys!

Tenim cursos nous que comencen al gener, projectes interessants (sobretot per als petits), un model d’ensenyament híbrid que funciona i una tornada gradual fins a arribar al 100 % d’algunes classes.

Nous cursos d’anglès per brindar per aquest nou any

Al gener s’inicia un nou curs d’anglès per a principiants, nivell A1, dues tardes a la setmana. Tenim un altre curs d’anglès per a principiants als matins que va començar fa dos mesos, de manera que els alumnes tenen un nivell A1 però ara amb nocions.

Si la teva assignatura pendent és aprendre anglès, no dubtis i apunta’t a un dels nostres cursos d’anglès bàsic per a adults!

Compte enrere per als exàmens de Cambridge

Compte enrere per als exàmens de Cambridge

Ja tenim data per als exàmens de Cambridge: First Certificate, Advanced i Proficiency. Farem la convocatòria aquí a les instal·lacions de l’acadèmia a finals de juliol 2021.

Tenim diversos grups de preparació per al First Certificate, Advanced i Proficiency. Hi ha cursos en horari de matins, cursos de preparació a partir de les 16.00 h i classes de preparació a les tardes a partir de les 19.00 hores.

Encantats d’estar connectats!

Cada mes, publiquem a la nostra secció de News de la pàgina web les novetats, projectes, notícies i coses que estan passant a l’acadèmia.

Ens agradaria que els pares i alumnes poguessin rebre els blocs i notícies de primera mà sense haver d’anar a la web per buscar la informació.

Us enviarem per Whatsapp, mensualment, els blocs, novetats, informació i últimes updates de Thames British School, en un únic enviament!

Encantats d'estar connectats!

Online learning: una elecció excel·lent

Després de submergir-nos en el sistema d’aprenentatge online, les nostres conclusions són clares. Al marge dels errors tècnics, que de tant en tant et juguen una mala passada i tiren per la borda una classe preparada de manera minuciosa i amb cura, les classes online funcionen!

Classes interactives online

El primer avantatge és poder treure’ns la màscara, estar a casa i simplement gaudir de l’experiència de rebre una classe d’anglès online. Però, pedagògicament parlant, interactuar a través de la pantalla obliga l’alumne a desenvolupar les seves habilitats de comprensió oral i millorar la seva atenció. Lluny d’estar distrets pels companys de classe, la classe online atreu els alumnes cap a un eix central: el professor o la professora.

Per seguir la classe, un no es pot permetre el luxe de flaquejar ni perdre l’atenció per un moment. La classe arrenca amb activitats d’escalfament, però de seguida entra en tema amb imatges, textos, exercicis, frases escrites, frases parlades, vídeos i altres activitats didàctiques. El professor combina material que puja online amb el material del llibre de text que els alumnes tenen al costat a casa.

Buscant l’equilibri perfecte

Aquesta època de canvis i reajustaments, restriccions i responsabilitat social ens ha brindat l’oportunitat de crear un sistema d’aprenentatge més eficaç i adaptat a les circumstàncies actuals.

Com sabeu, a la majoria de les classes, a excepció dels alumnes més petits, hem incorporat un sistema híbrid basat en combinar dos mitjans: classes online i presencials. Establir aquest sistema des del principi de curs ens ha permès crear estabilitat per als alumnes.

En els moments de restriccions més severes, fer la transició a classe virtual per les dues classes d’anglès a la setmana és fàcil i còmode, i tots som experts ara!

Buscant l'equilibri perfecte

Llengua de signes

Seguirem amb una iniciativa que va sorgir l’any passat que consisteix a introduir a poc a poc la llengua de signes amb els nens a l’hora d’ensenyar l’alfabet, salutacions comunes i paraules senzilles. L’aprenentatge és fàcil i, alhora que pronunciem les paraules en anglès, ho acompanyem amb la llengua de signes.

Quan aprenem l’alfabet, per exemple, i acompanyem cada lletra amb el seu signe corresponent, creem una associació entre lletra i moviment del signe. De fet, com no hem pogut fer la cantata de Nadal per temes d’aforament, hem cantat la nadala We Wish you a Merry Christmas acompanyada de llengua de signes.

Introduir la llengua de signes a les nostres aules és una manera de conscienciar els nens sobre la seva existència i donar-los les eines per poder comunicar-se amb ella. És una llengua més, una altra eina per comunicar-se i educar-se en la nostra societat.

Pàgina web amb un look actual

Elegant, informativa i fàcil d’usar són les premisses del nou disseny de la nostra pàgina web que esperem poder oferir-vos ben aviat.

Disseny, tecnologia i contingut reunits per reflectir la veu de la nostra escola, la professionalitat del nostre equip i els recursos disponibles per vosaltres, pares i alumnes.

Esperem que us agradi!

Pàgina web amb un look actual a Thames
Busca un article
Últimes notícies

Llavors, què et diu aquest edifici?

What do buildings tell us? és la introducció a una unitat sobre edificis emblemàtics pel seu disseny, el seu impacte a la comunitat o el seu patrimoni. Comencem amb una

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

Llavors, què et diu aquest edifici?

What do buildings tell us? és la introducció a una unitat sobre edificis emblemàtics pel seu disseny, el seu impacte a la comunitat o el seu patrimoni. Comencem amb una

Segueix-nos