Casal d’estiu en anglès al cor de Cerdanyola (de 8 a 13 anys)

Aprenentatge creatiu en anglès

Thames British School us ofereix la possibilitat que els/les vostres fills/es aprenguin anglès a l’estiu d’una manera lúdica i didàctica. El casal lúdic i cultural es realitza íntegrament en anglès a través de l’aprenentatge per immersió i garanteix que els/les nens/nenes aprenen anglès amb naturalitat.

Setmanes:
4 setmanes d’activitats creatives en anglès

Dates: del 26 juny al 22 juliol

Horari:
de 9.00 a 13:00h de dilluns a divendres

Canguratge:
servei gratuït de 8.00 a 9.00 i de 13.00 a 14:00h.

Preu: 74€ la setmana.

Activitats 100% en anglès. Les activitats i el nivell d’anglès s’adapten a l’edat dels nens i joves. Els nostres professors estan graduats en l’ensenyament d’anglès i experts en activitats lúdiques i didàctiques en anglès!

Immersió lingüística

El casal d’anglès ofereix als pares activitats lúdiques i didàctiques en un entorn cuidat durant el mes de juliol. Totes les activitats es realitzen en anglès des dels esports fins a les manualitats. Els nens habituen l’oïda a escoltar l’anglès i a interactuar en anglès diàriament.

L’efecte de la immersió en anglès

Els nens s’adapten al canvi d’idiomes amb facilitat i en arrencar el matí amb un Hi everyone, ready to start the day?, canvien automàticament el xip, paren esment a les instruccions o propostes de joc i comença la immersió lingüística. A partir d’aquest moment, tot el relacionat amb les activitats del casal és en anglès i els nens es comuniquen amb els professors i monitors en anglès, fomentant d’aquesta manera l’intercanvi entre ells en anglès.

Un punt interessant a tenir en compte a l’hora de combinar l’oci i l’anglès és l’associació entre benestar i idioma. Quan els nens estan involucrats en una activitat lúdica didàctica, estan molt més receptius a l’aprenentatge d’anglès i absorbeixen l’idioma amb naturalitat.

Casal d’estiu en Thames Cerdanyola setmana a setmana

Durant les 4 setmanes del casal d’estiu, els nens, nenes i joves es involucren en les activitats utilitzant l’anglès de manera espontània i amb naturalitat.

Cada setmana de juliol oferim una varietat d’activitats relacionades entre si i sempre amb un fons didàctic.

Hi ha jocs d’interacció grupal, jocs actius i gimcanes. Durant la setmana, els nens participen en activitats que permeten deixar volar la imaginació: manualitats, pintura i art amb elements de la naturalesa. En altres ocasions, els nens participen en jocs de precisió: tir amb arc, origami o cal·ligrafia japonesa.

Cada matí fem activitats a l’aire lliure: esport, ball o jocs; i cada setmana dediquem un dia a la cuina.

Cada nen és un artista, va dir Picasso

L’estiu és el moment de tenir noves experiències i noves sensacions. Els nens es prenen el joc molt de debò i estan molt oberts a aprendre coses noves. Per tant, quan proposem una activitat, ja sigui crear una manualitat o pintar un autoretrat, estem fomentant l’artista que hi ha dins de cada nen, en anglès!

Sempre és present l’objectiu d’exposar als nens a l’anglès i el casal d’estiu proporciona un entorn creatiu en el qual els nens se senten a gust i nosaltres podem fomentar l’ús de l’anglès per a comunicar-nos.

Que els nens puguin gaudir de les activitats que proposem i, alhora, aprendre anglès en un entorn natural, és el que desperta l’artista que tots porten dins!

De l’aula al món real

Sovint, en el col·legi, l’anglès és simplement una assignatura més on els nens aprenen vocabulari, completen exercicis gramaticals, llegeixen textos i contesten preguntes. Podríem dir que és la part tècnica d’aprendre un idioma.

El casal d’estiu treu als nens de l’aula i els situa en un entorn real en el qual l’anglès es converteix en la llengua vehicular del dia. De sobte, l’anglès comença a cobrar vida i els nens tenen l’oportunitat d’utilitzar-lo i sentir-lo en un context real. Tot el que han après a l’aula ho poden aplicar i practicar en un entorn lúdic. Què divertit! Experimentar amb l’anglès, és a dir, parlar-ho per a comunicar-se, escoltar-lo per a entendre un joc i comprendre-ho per a saber com participar en una activitat lúdica, té molt sentit per als nens i per a nosaltres també.

Casal de inglés: cultura, juego e idioma

El casal d’anglès està dissenyat al voltant del joc i pensant en la creació d’un entorn cuidat i d’oci. És també el moment perfecte per a exposar als nens a l’ús natural de l’anglès fora de les limitacions de l’aula. No obstant això, com a centre educatiu, sempre tenim present l’instint d’educar i d’ensenyar i aprofitem aquests moments d’expressió creativa per a fer just això.

Si farem una activitat de pintura, tenim moltes possibilitats d’incloure elements culturals de tot el món. Els nens se senten atrets per l’art de pintar punts dels aborígens d’Austràlia i, a través d’aquesta activitat, podem ensenyar-los el simbolisme i el significat de l’art indígena australià.

Les activitats esportives també ens brinden l’oportunitat d’ensenyar esports populars d’altres països. El criquet, un favorit a Anglaterra, l’Índia i Austràlia, és un dels jocs que practiquem en el casal per a donar-li a l’esport un toc més exòtic.

Una altra activitat del casal d’estiu és el ball, que també ens brinda l’oportunitat d’introduir balls d’altres cultures. Els ensenyem la haka, una dansa tradicional de la cultura maori de Nova Zelanda que combina moviments, veus i gestos sincronitzats. Els nens alliberen molta energia i els encanta. I a nosaltres també!