L’anglès…imprescindible per a aquesta generació

Cursos d’anglès per a alumnes de secundària

Per què els nostres joves tenen un rendiment tant alt?

Què motiva als joves?

Exposar els joves a temes poc comuns, els reté la curiositat. Reptar-los amb estructures gramaticals complexes els manté la ment actiu. Estirar als alumnes una mica més els dona una sensació de satisfacció per un treball ben fet. Pels alumnes adolescents les claus de l’èxit al aula són la motivació i la satisfacció al final de cada classe ha hagut d’aprendre una mica mes.

Què prioritzem a l’aula?

En tots els cursos d’anglès prioritzem en l’expressió oral, la destresa lingüística més útil pel seu futur. Les altres àrees comunicatives també son treballades com ara la lectura, escriptura, comprensió oral i la gramàtica. L’adquisició de vocabulari i una bona pronunciació són també factors essencials alhora de dominar l’anglès.

Els continguts de cada lliçó, els temes, tasques i activitats que es realitzen a classe fomenten l’ús de l’anglès parlat en un ambient angloparlant.

Tots els cursos d’anglès a Thames British School segueixen el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR).

Els nostres cursos d’anglès

Els nostres cursos d’anglès pels joves de secundària i batxillerat tenen una durada de 120 hores aproximadament. Oferim cursos de matins o tardes, tu què prefereixes?

Cursos d'anglès al matins

Pels alumnes de Batxillerat nocturn i mòduls oferim cursos en horari de matí. Aquests cursos intensius es realitzen en mòduls de 16 hores. Les classes tenen lloc els dilluns i dimecres o dimarts i dijous al matí i són de dues hores cada classe.

Cursos d'anglès de tardes i vespres

Tenim horaris de matí, tarda i vespre. Les classes es reparteixen en dos dies alternatius o en un sols dia a la setmana. Hi ha classes els dilluns i dimecres, dimarts i dijous o bé dues hores seguides al mateix dia els divendres.

Calendari escolar 2022/2023

Les classes segueixen el calendari escolar de setembre a juny.

Curs escolar a Thames British School

Del 4 de setembre de 2023 al 21 de juny de 2024 (inclusivament)

Vacances de Nadal

Del 20 de desembre de 2023 al 8 de gener de 2024 (inclusivament)

Vacances de Setmana Santa

Del 25 de març a l'1 d'abril de 2024 (inclusivament)