Anglès per a
cicles formatius

Parles anglès?

Si estàs cursant estudis de cicle formatiu, tindràs hores lliures al matí o a la tarda. Invertir aquestes hores en aconseguir un bon nivell d’anglès és una manera ideal de complementar la teva formació.

Els cicles formatius amb anglès en Cerdanyola que organitzem des de Thames British School són la teva millor opció.

Equipa’t pel futur!

Avui dia, l’anglès és una de les habilitats més valorades a l’hora d’entrar al món laboral. Ara és el moment de formar-se. L’anglès no només t’obre les portes a aconseguir un lloc de treball millor a Espanya, sinó que també pot facilitar-te accedir a programes de formació a l’estranger com Erasmus.

Grau mitjà i superior + anglès

Si estàs estudiant per auxiliar d’infermeria, mecànica, turisme, imatge i so, administració o qualsevol altre àmbit, complementar la teva formació amb anglès és un plus per tu i per l’empresa a la que treballis en un futur.

Prepara’t per obtenir un títol de Cambridge!

Si t’interessa treure’t un títol oficial o necessites acreditar el teu nivell d’anglès, ho pots fer al nostre centre.

Preparem i presentem alumnes als exàmens de Cambridge. Els alumnes poden triar entre els exàmens d’IELTS, B2 First o C1 Advanced segons els seus coneixements d’anglès.

Nivel B1

Examen Preliminary English Test (PET) o *IELTS

Nivel B2

Examen B2 First o IELTS*

Nivel C1

Examen C1 Advanced o IELTS*

Nivel C2

Examen Cambridge Proficiency C2 o IELTS*

*International English Language Testing System

Com a centre examinador, les convocatòries als exàmens de Cambridge es realitzen a les instal·lacions del nostre centre al juliol.

La matriculació pels exàmens de Cambridge es gestiona a través del nostre centre a la Plaça Sant Ramon, 8, de Cerdanyola.

Durada dels cursos d’anglès

Seguint el calendari escolar, els cursos per cicles formatius comencen al setembre i s’allarguen fins el juny. També hi ha cursos intensius al juliol.

Parles anglès? Of course!

Horaris
Matins de 9:45 a 11:45

Dies dels cursos: dilluns i dimecres o dimarts i dijous

Mòduls: Cursos de 16 hores mensuals

Preu del curs: 82€ mensuals