Cursos de preparació per l’examen d’anglès de la EBAU

La nota de l’examen d’anglès marcarà la diferència. El teu examen d’anglès és la nostra prioritat.

Curs de preparació per l’examen d’anglès de selectivitat

Horari:
de 10:00 a 12:00h.

Dies dels cursos:
dissabtes pel matí.

Dates:
Els dissabtes 6, 13, 20, 27 d'abril
Els dissabtes 4, 11, 18, 25 de maig de 2024

Preu:
110€ (en 2 pagaments de 55€).

Reading, Writing and Listening

El curs de preparació per l’examen d’anglès de selectivitat es centra en les 3 parts de l’examen; la comprensió lectora, l’expressió escrita i la comprensió d’un text oral.

Fent servir papers o exàmens de convocatòries anteriors com a referència, mirarem els diferents tipus de redaccions que et pots trobar, practicarem amb els listenings d’exàmens reals d’anys anteriors i treballarem els texts dels exàmens de comprensió lectora per aprendre tècniques i alguns trucs.

El Writing… quanta més nota porta, més inversió demana

Ja saps que tens 3 opcions i que només fa falta escollir una de les tres. Tingues en compte que tens uns 10 tipus de redacció o essay diferents i que cadascun d’ells té el seu propi estil i estructura particular. És només qüestió d’aprendre les tècniques d’expressió que defineixen cada tipus d’essay pel teu examen de la sele.

Et pot tocar una opinion essay, una argumentative essay o una for-and-against essay, cadascuna amb la seva forma d’introducció, nus i desenllaç i estil formal de redacció.

Si et surt una blog entry o un email, evidentment, el registre és informal i la manera d’expressar-se és col·loquial, en to de conversa i amb energia positiva.

Si se’t dona bé escriure, opcions com una narrative essay, una description essay o fins i tot un article et permetran ser creatiu i deixar fluir la teva habilitat d’expressió escrita, en anglès!

Tranquil, les fórmules per a cada estil, les proporcionem nosaltres!

El Reading, qüestió de tenir bon ull per les paraules

Com i on enfocar la teva atenció quan tens davant teu un examen de comprensió escrita de selectivitat? Els texts són sovint d’unes 190 paraules, de manera que és relativament fàcil seguir el fil, reconèixer gran part del vocabulari i saber contestar les preguntes.

Per cenyir-se al límit de temps que tens per llegir, comprendre i contestar, és important estar molt familiaritzat amb el format de l’examen, ser disciplinat i acostumar-se a llegir els texts de comprensió lectora de selectivitat amb freqüència.

De la tècnica de l’examen, ens encarreguem nosaltres!

El Listening, tens oïda fina per l’anglès?

Doncs, probablement més de el que et creus. Pensa que els joves avui en dia esteu super-exposats a l’anglès a través de les xarxes socials, les sèries de Netflix, les cançons o les classes d’anglès des de primària, és a dir, sense adonar-vos, porteu anys assimilant l’anglès de forma activa i passiva!

De veritat que he de fer un Listening a la selectivitat? Recorda que portes tota la vida escoltant l’anglès! Ara, és només qüestió d’aprendre tècniques d’examen i pràctica guiada per aprovar el Listening de la EBAU.

Tu posa l’oïda, nosaltres posarem la música!

L’EBAU a la vista? Això t’interessa: