Cursos d’anglès per adults 2019-05-18T10:23:33+00:00

Vull aprendre l’anglès

Els nostres cursos d’anglès per adults estan especialment dissenyats per facilitar l’aprenentatge de l’anglès per a adults i prioritzar sobretot en expressió oral.

Quin mètode fem servir?

La nostre metodologia prioritza la comunicació oral en anglès. Les tasques, els exercicis i les activitats de classe asseguren que l’alumne aprengui a expressar-se i a comunicar-se en anglès amb seguretat.

Com conduïm una classe?

Comencem amb una activitat d’expressió oral, speaking, per posar-nos en marxa.

Fem una ullada a vocabulari nou, llegim, reading, un text introductori, una mica d’anàlisis de text i tornem a parlar sobre el tema nou aquesta vegada equipats amb paraules i idees noves.

A continuació, fem una mica de gramàtica per posar tot en ordre, seguit d’uns exercicis per practicar allò que acabem d’aprendre. Tornem a fer una activitat d’expressió oral fent servir les estructures noves.

A partir de unes imatges, establim el escenari per una activitat de comprensió oral, listening. Tornem a fer activitats d’expressió oral sobre allò que acabem d’escoltar, afegim més vocabulari i expressions noves al nostre repertori en continuo expansió.

Y, per deures, un exercici de comprensió escrita, writing. ¡Una redacció!

Les quatre destreses lingüístiques

Quan utilitzem un idioma, utilitzem quatre destreses lingüístiques; parlem, escoltem, llegim i entenem. És important integrar en cada lliçó aquests quatre aspectes de l’idioma per a assegurar un aprenentatge eficaç de l’idioma.

Com puc saber el meu nivell?

Fem una prova de nivell que ràpidament indica en què nivell està l’alumne. El alumnes es situen entre un nivell bàsic per a principiants, un nivell elemental, un pre-intermedi, un nivell intermedi i intermedi alt. Després passem als nivells més alts de First Certificate, Advanced i Proficiency.

Com es mesuren els nivells?

El marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) estableix sis nivells que ens permet situar el nostre nivell d’un idioma, en aquest cas, l’anglès.

L’organització de classes

Les classes d’anglès per a adults tenen horari als matins o als vespres:

  • Als matins tenim cursos intensius cada mati de dilluns a dijous de 9:45 a 11:45.
  • Als vespres els cursos d’anglès comencen a partir de les 19:00 hores i es reparteixen en dos dies a la setmana.
  • Cursos d’un dia a la setmana, els divendres als matins de 10:00 a 12:00 o bé al vespre de 17:30 a 19:30.
  • A l’estiu hi ha cursos intensius matins i vespres.

Calendari escolar 2018/2019

Les classes segueixen el calendari escolar de setembre al 21 de juny. Els cursos d’estiu comencen l’1 de juliol al 25 de juliol..

No ho deixis més! Contacta amb nosaltres per més informació:

Nom (requerit)

e-mail (requerit)

Telèfon (requerit)

Missatge

Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat


Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en thames@thames.es. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.