Cursos d’anglès general per a adults

Quins són els objectius de les classes d’anglès?

L’objectiu dels cursos és millorar i perfeccionar els aspectes comunicatius de l’idioma.

Els cursos tenen com a prioritat:

– Guanyar seguretat a l’hora de parlar anglès en tota mena de situacions.
– Millorar la pronunciació en l’idioma.
– Enriquir el vocabulari per poder expressar-se amb més detall en qualsevol tipus d’àmbit i situació.
– Saber expressar-se per escrit utilitzant el registre adequat segons l’escrit a realitzar, des de textos informals a informes, articles, redaccions, entre d’altres.
– Parlar en anglès constantment per practicar les habilitats d’expressió oral i amb el fi de guanyar més fluïdesa.
– Aprendre a utilitzar l’anglès de manera espontània per poder respondre a diferents situacions.
– Habituar l’oïda a comprendre els diferents accents i dialectes dels parlants natius d’anglès.
– Estar familiaritzat amb l’estructura gramatical de la llengua anglesa.

Classe d'anglès per a adults en Thames Cerdanyola

Quin nivell d’anglès tens?

Tenim classes d’anglès de tots els nivells, des del nivell bàsic als nivells més alts. Amb una senzilla prova de nivell, podem avaluar el teu nivell d’anglès: els teus punts forts i on necessites millorar.

Com funcionen les classes?

Cada classe d’anglès té una estructura, segueix una metodologia i s’orienta envers un objectiu. Totes les activitats estan ideades perquè l’alumne pugui entendre els conceptes perfectament, realitzar les tasques amb facilitat i estar preparat per seguir aprenent.

Les classes són amenes i estan conduïdes per professors altament preparats. El mètode està enfocat en donar l’oportunitat a l’alumne de parlar anglès i practicar-lo en cadascuna de les seves vessants, perquè aquest guanyi la confiança que necessita adquirir en l’idioma..

Adults en classe d'anglès de Thames
 Alumne d'anglès en Thames

Cursos de preparació per a adults pels exàmens de Cambridge

Objectiu: preparar-te per obtenir un certificat de Cambridge

Si el teu objectiu és preparar-te per obtenir un certificat de Cambridge, t’ajudarem a aconseguir-ho. Hem preparat i presentat milers d’alumnes durant la nostra trajectòria de 30 anys com a centre docent dedicat exclusivament a l’ensenyament d’anglès com a segona llengua.

Els certificats de Cambridge són reconeguts arreu del món en l’àmbit professional i universitari. Certifiquen el nivell d’anglès que l’alumne ha aconseguit segons el Marc comú europeu de referència per a les llengües. (MCER).

 Preparar-se per a examen de Cambridge en Thames Cerdanyola

Classes de preparació pels exàmens de Cambridge

First Certificate in English (FCE)

Cursos de preparació per a examen First Certificate

Tenim classes de preparació pels exàmens de Cambridge English: First que certifiquen un nivell B2 d’anglès.

Hi ha diferents horaris per assistir a les classes de preparació per a adults: de matins amb els cursos intensius d’anglès, de tardes a partir de les 19:00 h i els divendres també a partir de les 17:30 h

Més informació de First Certificate

Cambridge Advanced English (CAE)

 Cursos de preparació per a examen Advanced

Tenim classes de preparació per l’examen d’Advanced que certifica el nivell C1 d’anglès.

Hi ha diferents horaris per assistir a les classes de preparació per a adults: de matins amb els cursos intensius d’anglès, de tardes a partir de les 19:00 h i els divendres també a partir de les 17:30 h.

Més informació de Advanced

Cambridge Proficiency English (CPE)

Cursos de preparació per a examen Proficiency

Tenim classes de preparació per l’examen de Cambridge English: Proficiency que certifica el nivell C2 d’anglès.

Aquestes classes de preparació per a adults també tenen horari de matí amb els cursos intensius d’anglès, de migdia a partir de les 16:00 h i de tarda a partir de les 19:00 h.

Més informació de Proficiency

Cambridge IELTS:

Cursos de preparació per a examen IELTS

Tenim classes de preparació per a adults que volen presentar-se a l’examen de IELTS. El IELTS és una prova de nivell. No hi ha aprovat ni suspès. L’alumne rep un certificat en què consta el nivell d’anglès que té en el moment de realitzar l’examen. Aquest certificat té una vigència de dos anys.

Aquestes classes de preparació per a adults pel IELTS tenen horari de matí o tarda a partir de les 19:00 h.

Més informació de Certificat IELTS

En què consisteixen els cursos de preparació per a adults?

Els cursos de preparació per a adults són rigorosos, duts a terme per experts en l’àmbit de l’ensenyament i tenen com a meta equipar l’alumne amb tot el que necessita aprendre per aconseguir aprovar l’examen amb uns resultats excel·lents.

La preparació cobreix tots els aspectes de l’examen. Es repassen totes les habilitats comunicatives: la gramàtica, el vocabulari, la pronunciació, la comprensió oral, la comprensió escrita, l’expressió oral i l’expressió escrita.

Els cursos de preparació segueixen el calendari escolar del setembre al juny. Hi ha cursos intensius de preparació per a adults al juliol.

Bona tècnica, bons resultats!

Estudiant d'anglès atenent en classe

Cursos intensius de preparació per a adults pels exàmens de Cambridge

Thames British School és seu d’exàmens de Cambridge English: First i Cambridge English: Advanced. Fem una convocatòria cada juliol a les instal·lacions del nostre centre. Aquesta convocatòria està oberta a tothom.

Els cursos intensius de preparació pels exàmens de FCE i de CAE estan dissenyats pels candidats que es presenten a la convocatòria del juliol. Aquest esprint final és un curs intensiu de 4 setmanes, 3 hores diàries de dilluns a dijous. Hi ha horari de matí i tarda. Els cursos estan programats per acabar el dia abans de l’examen.

És molt recomanable pels candidats que es vulguin presentar a l’examen de FCE o de CAE al juliol.

Què guanyo amb el curs intensiu d’estiu?

Els cursos fan una revisió exhaustiva de tots els punts gramaticals que apareixeran a l’examen i es practiquen contínuament amb els exercicis del Use of English.

Fem una preparació diària del Speaking per assegurar que els alumnes se sentin segurs i ben preparats per l’entrevista amb els examinadors.

A més, com els companys de classe seran els mateixos que els d’examen, podreu triar la vostra parella a l’examen de Speaking.

La comprensió de text es practica en temps real per entrenar els alumnes a manejar la lectura dels textos i la contestació de les preguntes dins del temps assignat.

Un bon Writing depèn del contingut, el vocabulari, el registre i l’habilitat de ser creatiu en el temps assignat per escriure dues redaccions. Tècnica i pràctica porten a la perfecció!

 Estudiants adults de Thames

Factors que influiran en els resultats a favor meu

És molt important també aprendre les tècniques d’examen per cadascuno de les parts de l’examen. El Use of English és la part de l’examen que avalua la gramàtica anglesa, és la part més tècnica i s’han d’aprendre fórmules i tenir una comprensió detallada de l’estructura de l’idioma. Es requereix bona tècnica!

En el Reading s’han de conèixer les tècniques de lectura, saber donar un cop d’ull a un text, llegir amb l’objectiu de buscar detalls i saber controlar el temps.

En el Writing, l’èxit depèn del registre del llenguatge, la riquesa del vocabulari, un bon domini dels connectors i tenir precisió gramatical. També, tenir un banc de frases estàndards i expressions útils.

El Speaking és l’única part de l’examen en la qual interacciones amb l’examinador i amb un altre company d’examen. L’èxit depèn de molts factors. Evidentment, l’habilitat d’expressar-se amb fluïdesa en anglès correctament i amb un bon ventall d’expressions i vocabulari és essencial. L’examinador que escolta i apunta les seves observacions també està pendent d’altres factors. L’espontaneïtat que tens quan parles, l’entonació que uses i l’habilitat d’interactuar amb el company d’examen. Tens les teves tècniques de discurs ben assajades?

Hi ha deures?

Of course! Tens un mes abans de l’examen i s’ha d’anar a totes! A part del treball de classe, hi ha deures assignats diàriament i un test sencer pel cap de setmana.

Més informació

Com procedim el dia de l’examen?

Dues setmanes abans de la data d’examen, els candidats reben els detalls sobre l’examen incloent: hora d’arribada, hora d’inici de l’examen, hores de descans i de començament de les diferents parts de l’examen. Una hora està assignada pel Speaking juntament amb el company que ha estat prèviament triat per l’alumne.

Hi ha dues o tres aules habilitades per l’examen, cadascuna amb taules individuals i el nom del candidat a la taula. Els examinadors expliquen les normes d’examen i, a l’hora prevista, els alumnes poden començar a escriure. Hi ha dos vigilants per aula.

Hi ha un descans entre cada part de l’examen i un descans per dinar. Els alumnes solen quedar-se a les instal·lacions de l’escola per dinar i per seguir practicant.

 Classe de preparació a exàmen de Cambridge de Thames

Puc apuntar-me a un curs intensiu de preparació i no presentar-me a l’examen?

Of course! Hi ha alumnes que opten per fer un intensiu d’estiu per a adults amb el fi de pujar de nivell el curs següent o simplement de reforçar l’anglès durant l’estiu.

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres a través del següent formulari i indica’ns un número de telèfon i un horari perquè et cridem.
Si prefereixes contactar amb nosaltres directament telefona’ns al tel. 936 92 94 03.

 Informació de cursos d'anglès per a adults de Thames

Nom (requerit)

e-mail (requerit)

Telèfon (requerit)

Missatge

Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat


Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en thames@thames.es. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.