Welcome to Thames British School

Benvinguts a Thames British School, acadèmia d'idiomes i centre d'examens de Cambridge a Cerdanyola del Vallès. Veniu a coneixe'ns!

Thames British School

La direcció

Som una acadèmia de referència a Cerdanyola, on fa més de 30 anys que ensenyem anglès a nens, joves i adults. La nostra metodologia és pedagògicament sòlida i innovadora, els professors són grans professionals i tenen anys d’experiència a les aules, i la direcció està dedicada i compromesa a mantenir l’acadèmia sempre a l’avantguarda de l’educació, la nostra passió!

La direcció

En l’actualitat, Thames British School està dirigit per Fiona y Jennifer Lamb, dues germanes britàniques llicenciades en Filologia Anglo-Germànica i Humanitats respectivament, i en Traducció e Interpretació. L’escola té una amplia oferta de cursos, horaris i nivells pels nostres alumnes de infantil, primària, secundaria, batxillerat i adults.

Dedicació professional

Hem dedicat tota la nostra vida professional a l’ensenyament de l’anglès i hem acompanyat a milers d’alumnes en el seu camí cap a l’adquisició de l’idioma. Gracies als nostres anys d’experiència i dedicació al món de la docència, entenem bé al nostre alumnat i els reptes i satisfaccions que comporta aprendre un segon idioma com és l’anglès.