La EBAU a la vista? Nosaltres t’ajudem.

Els exàmens d’accés a la universitat o EBAU, com se’ls coneixen ara, suposen sens dubte un repte per als alumnes, adolescents i adults que l’afronten cada any. En un marge de tres, quatre dies et jugues poder accedir al grau universitari que t’obrirà les portes al teu futur professional.

L’anglès forma part de la vida estudiantil dels alumnes des del principi, des del primer curs de Primària, segons l’escola des de Parvulari, fins al Batxillerat. Des de ben petits estem exposats a ell. En aquestes etapes l’anglès s’avalua d’una forma diferent que en la EBAU. D’aquesta manera, molts troben molt diferent el tipus de proves que han realitzat durant totes els períodes escolars, al qual es troben en els exàmens d’accés a la universitat. Si bé és cert que en Batxillerat es dedica temps a preparar aquesta prova, molts alumnes no tenen el temps necessari per a preparar-la bé i superar-la amb bona nota, la qual cosa, pot arribar a penalitzar a l’hora d’accedir al grau desitjat.

Què podem oferir-te en Thames British School que no et puguin donar a l’escola? Al no haver de dependre del currículum escolar i ser un grup-classe més reduït, l’atenció és molt més personalitzada i enfocada als teus interessos i necessitats. El nostre objectiu és ensenyar-te a aprovar el examen d’anglès del EBAU, per que coneguis al fet que et pots enfrontar en el Dia D. La pràctica fa al mestre, diuen, per la qual cosa a través de la pràctica d’exàmens previs de la EBAU més l’aprenentatge de trucs, eines i expressions generalistes i útils volem ajudar-te al fet que aquest dia sigui, com es diu en anglès, a walk through!

En definitiva, sabem que superar amb escreix la prova d’anglès de selectivitat és tot un repte, per la qual cosa la nostra missió serà brindar-te els recursos necessaris perquè aprenguis l’idioma i, conseqüentment, obtinguis la millor nota possible!

 

 

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos