BENVINGUTS A THAMES BRITISH SCHOOL

Thames British School, una acadèmia d’anglès dedicada a l’ensenyament d’anglès i la preparació d’exàmens de Cambridge.

App d’aprenentatge en anglès gratuïta per als nostres alumnes!

Learn English with Ted Talks, un recurs suplementari per a complementar l’aprenentatge d’anglès per als alumnes adults matriculats en Thames British School.

Sol·licita la teva clau d’accés!

EXÀMENS DE CAMBRIDGE EN L’ACADÈMIA D’ANGLÉS

Som seu per a la realització dels exàmens de Cambridge First Certificate (FCE) i de Cambridge Advanced English (CAE). Les convocatòries al FCE i CAE de juliol es poden realitzar a la nostra escola d’anglès en Cerdanyoladel Vallés .

Aquestes convocatòries estan obertes a tothom. Els candidats a FCE i CAU han de realitzar un prova simulacre abans de matricular-se. D’aquesta manera, podem avaluar les possibilitats d’aprovar l’examen amb èxit.
Hi ha un curs intensiu d’anglès al juliol dirigit especialment als candidats a les convocatòries de juliol. Aquests cursos estan programats per a acabar just el dia abans de la dates de l’examen.
La nostra acadèmia d’anglès porta més de 30 anys preparant i presentant alumnes als exàmens de Cambridge.

+Info Exàmens de Cambridge

Per què un Certificat de Cambridge

En primer lloc perquè els certificats de Cambridge són reconeguts internacionalment i són certificats de prestigi. A més, les universitats ara requereixen, en acabar la carrera, una certificació de upper-intermediate English (MCER B2).

En segon lloc, tenir com a objectiu aprovar un examen d’anglès, és una motivació per a millorar els teus coneixements de l’idioma. Necessites un vocabulari extensiu, un bon coneixement dels Phrasal Verbs i un domini de la gramàtica. Has de saber expressar les teves idees i opinions, donar consells, demanar informació amb claredat, descriure i comptar esdeveniments. En definitiva, comunicar-te i interaccionar amb claredat i fluïdesa en anglès.

Objectiu, una acreditació en anglés

En aquest món canviant i globalitzat, l’ús de l’anglès és cada vegada més necessari i, sobretot, al món laboral es demana cada vegada més, dominar l’anglès.
El programa Cambridge garanteix que aquells alumnes que estan a la recta final de la seva preparació per l’examen, rebin material de suport, atenció individualitzada i assesorament necesàri per aprobar amb nota. Els nostres cursos d’anglès et portaran fins a les portes de l’examen, estaràs ben preparat i segur del teu èxit.
Un certificat de Cambridge…una bona inversió en un mateix!

Cursos de preparació Cambridge

Els alumnes que tenen com a objectiu presentar-se a un examen de Cambridge, entren en el Programa Cambridge que assegura un seguiment de prop del progrés i el rendiment de l’alumne i una avaluació de les notes per a buscar el moment òptim per a presentar-se a l’examen.
Oferim cursos de preparació per als exàmens de PET, First Certificate, Cambridge Advanced English, Cambridge Proficiency i també IELTS.

Vols preparar-te per a obtenir el First Certificate?

Els nostres cursos de preparació et donaran els coneixements, la pràctica i les tècniques d’examen que necessites. Els cursos asseguren, a més, que l’alumne adquireixi un bon domini de l’anglès parlat. Sentir-se segur i ben preparat és imprescindible per a garantir-te un aprovat amb nota.
Hi ha cursos de preparació durant el curs escolar de setembre a juny. Hi ha un curs intensiu al juliol dissenyat especialment per als candidats a la convocatòria de First Certificate de juliol. Aquesta convocatòria és celebrada en la nostra acadèmia de la Plaça Sant Ramon, Cerdanyola amb data a la fi de juliol.

Necessites un certificat de CAE?

Els alumnes que volen continuar perfeccionant el seu domini de l’anglès i desitgen presentar-se a l’examen de CAE, opten al Programa Cambridge. Reben el material de suport, l’atenció individualitzada i l’assessorament que necessiten per a consolidar el nivell de C1.

Hi ha cursos de preparació durant el curs escolar de setembre a juny. Els candidats que es presenten al juliol tenen l’opció d’un curs intensiu de CAE. Aquest curs està especialment dissenyat i programat per a acabar el dia anterior de l’examen. L’examen de CAE convocat a la nostra escola d’anglès a Cerdanyola té data a la fi de juliol.

THAMES, LA TEVA ACADÈMIA D’INGLÉS EN CERDANYOLA

Aprendre anglès en Cerdanyola del Vallés

Thames British School és una acadèmia d’anglès dedicada exclusivament a l’ensenyament d’anglès com a llengua estrangera.
La nostra trajectòria com a escola d’anglès en Cerdanyola del Vallés va començar fa 30 anys al carrer Sant Francesc per a més tard traslladar-nos a la Plaça de Sant Ramon. L’acadèmia d’anglès va ser fundada pel Sr. Lionel Lamb i la seva esposa la Sra. Eileen Lamb, tots dos professors d’anglès del Servei d’idiomes de la UAB.
Actualment, l’acadèmia d’anglès està dirigida per Fiona i Jennifer Lamb, les seves dues filles llicenciades en Filologia Anglogermánica i Humanitats respectivament.

Thames British School té una àmplia oferta de cursos d’anglès, amb horaris de matí i tarda. Els cursos d’anglès van des del nivell bàsic fins al nivell més avançat, el Proficiency.

Si busques anglès en Cerdanyola, ens trobaràs en la Plaça de Sant Ramon, 8.

Més informació sobre cursos d’anglès