Loading...
Acadèmia d’anglès a Cerdanyola2020-06-12T16:55:26+00:00

ACTUALITAT DE THAMES BRITISH SCHOOL

CURSOS D’ANGLÈS DE THAMES

Thames British School, una acadèmia d’anglès dedicada a l’ensenyament d’anglès i la preparació d’exàmens de Cambridge.

App d’aprenentatge en anglès gratuïta per als nostres alumnes!

Learn English with Ted Talks, un recurs suplementari per a complementar l’aprenentatge d’anglès per als alumnes adults matriculats en Thames British School.

Sol·licita la teva clau d’accés!

Descàrrega la teva app per a aprendre anglès a través dels següents enllaços:

Descàrrega per a IOS
Descàrrega per a ANDROID

EXÀMENS DE CAMBRIDGE EN L’ACADÈMIA D’ANGLÈS

Som seu per a la realització dels exàmens de Cambridge First Certificate (FCE) i de Cambridge Advanced English (CAE). Les convocatòries al FCE i CAE de juliol es poden realitzar a la nostra escola d’anglès en Cerdanyoladel Vallés .

Aquestes convocatòries estan obertes a tothom. Els candidats a FCE i CAU han de realitzar un prova simulacre abans de matricular-se. D’aquesta manera, podem avaluar les possibilitats d’aprovar l’examen amb èxit.
Hi ha un curs intensiu d’anglès al juliol dirigit especialment als candidats a les convocatòries de juliol. Aquests cursos estan programats per a acabar just el dia abans de la dates de l’examen.
La nostra acadèmia d’anglès porta més de 30 anys preparant i presentant alumnes als exàmens de Cambridge.

+Info Exàmens de Cambridge
Exàmen de Cambridge a Cerdanyola

Per què un Certificat de Cambridge

En primer lloc perquè els certificats de Cambridge són reconeguts internacionalment i són certificats de prestigi. A més, les universitats ara requereixen, en acabar la carrera, una certificació de upper-intermediate English (MCER B2).

En segon lloc, tenir com a objectiu aprovar un examen d’anglès, és una motivació per a millorar els teus coneixements de l’idioma. Necessites un vocabulari extensiu, un bon coneixement dels Phrasal Verbs i un domini de la gramàtica. Has de saber expressar les teves idees i opinions, donar consells, demanar informació amb claredat, descriure i comptar esdeveniments. En definitiva, comunicar-te i interaccionar amb claredat i fluïdesa en anglès.

Objectiu, una acreditació en anglés

En aquest món canviant i globalitzat, l’ús de l’anglès és cada vegada més necessari i, sobretot, al món laboral es demana cada vegada més, dominar l’anglès.
El programa Cambridge garanteix que aquells alumnes que estan a la recta final de la seva preparació per l’examen, rebin material de suport, atenció individualitzada i assesorament necesàri per aprobar amb nota. Els nostres cursos d’anglès et portaran fins a les portes de l’examen, estaràs ben preparat i segur del teu èxit.
Un certificat de Cambridge…una bona inversió en un mateix!

Cursos de preparació Cambridge

Els alumnes que tenen com a objectiu presentar-se a un examen de Cambridge, entren en el Programa Cambridge que assegura un seguiment de prop del progrés i el rendiment de l’alumne i una avaluació de les notes per a buscar el moment òptim per a presentar-se a l’examen.
Oferim cursos de preparació per als exàmens de PET, First Certificate, Cambridge Advanced English, Cambridge Proficiency i també IELTS.

Vols preparar-te per a obtenir el First Certificate?

Nuestros cursos de preparación te darán los conocimientos, la práctica y las técnicas de examen que necesitas.

Los cursos aseguran, además, que el alumno adquiera un buen dominio del inglés hablado. Sentirse seguro y bien preparado es imprescindible para garantizarte un aprobado con nota.

Hay cursos de preparación durante el curso escolar de septiembre a junio. También hay un curso intensivo en julio diseñado especialmente para los candidatos a la convocatoria de First Certificate de julio.

Esta convocatoria se realiza en nuestra academia de la Plaza Sant Ramon, Cerdanyola con fecha a finales de julio.

Vull fer examen Fisrt Certificate

Necessites un certificat de CAE?

Els alumnes que volen continuar perfeccionant el seu domini de l’anglès i desitgen presentar-se a l’examen de CAE, opten al Programa Cambridge.

Reben el material de suport, l’atenció individualitzada i l’assessorament que necessiten per a consolidar el nivell de C1.

Hi ha cursos de preparació durant el curs escolar de setembre a juny. Els candidats que es presenten al juliol tenen l’opció d’un curs intensiu de CAE. Aquest curs està especialment dissenyat i programat per a acabar el dia anterior de l’examen.

L’examen de CAE convocat a la nostra escola d’anglès a Cerdanyola té data a la fi de juliol.

Fer examen Advanced

THAMES, LA TEVA ACADÈMIA D’ANGLÈS A CERDANYOLA

Thames British School és una acadèmia d’anglès dedicada exclusivament a l’ensenyament d’anglès com a llengua estrangera.
La nostra trajectòria com a escola d’anglès en Cerdanyola del Vallés va començar fa 30 anys al carrer Sant Francesc per a més tard traslladar-nos a la Plaça de Sant Ramon. L’acadèmia d’anglès va ser fundada pel Sr. Lionel Lamb i la seva esposa la Sra. Eileen Lamb, tots dos professors d’anglès del Servei d’idiomes de la UAB.
Actualment, l’acadèmia d’anglès està dirigida per Fiona i Jennifer Lamb, les seves dues filles llicenciades en Filologia Anglogermánica i Humanitats respectivament.

Thames British School té una àmplia oferta de cursos d’anglès, amb horaris de matí i tarda. Els cursos d’anglès van des del nivell bàsic fins al nivell més avançat, el Proficiency.

Si busques anglès en Cerdanyola, ens trobaràs en la Plaça de Sant Ramon, 8.

Vine a conèixer-nos!