Cursos intensius d’anglès

Sigui quin sigui el teu nivell, tenim un grup per a tu.

Som seu d’exàmens de Cambridge.

Els nostres cursos intensius de matins són ideals per a aquelles persones que necessiten treure-li el màxim rendiment al seu anglès en un curt termini de temps.

Dies:
Els dilluns i dimecres o els dimarts i dijous .

Hora: De 9:45 a 11:45 h.

Hores por curs: 16 hores al mes.

Calendari:
Els cursos van de l’octubre al juny. L’alumne pot incorporar-se en qualsevol moment.

Preu del curs:
Mensualitat: 80€ o 82€ pels nivells de B2 First i C1 Advanced.
Material: 78€ anuals o 84€ pels nivells de B2 First i C1 Advanced

Perfil de l’alumnat

Universitaris

Els universitaris que necessiten adquirir un bon nivell d’anglès com a futurs professionals o que necessiten acreditar el seu nivell d’anglès troben en els cursos d’anglès l’oportunitat de guanyar fluïdesa o confiar ràpidament en tenir un contacte diari amb l’anglès.

Si l’objectiu és presentar-se a un examen de Cambridge, els preparem per a l’examen amb un ampli material de recurs i un seguiment continuat fins a la data de l’examen. Com a centre d’exàmens de Cambridge, fem una convocatòria de B2 First i C1 Advanced cada juliol a les instal·lacions de l’acadèmia.

Alumnes de grau mitjà i superior

Els cursos intensius d’anglès són ideals pels alumnes que cursen estudis de grau mitjà i superior en horari de tarda i que disposen de temps lliure als matins.

Els cursos intensius d’anglès de matins són un complement perfecte pels estudis de cicle formatiu. Els cursos asseguren una formació continuada en la llengua anglesa i li donen una estructura al dia dels joves estudiants.

Professionals en el món laboral

Els professionals que estan temporalment a l’atur troben en els cursos intensius d’anglès una oportunitat de reciclar l’anglès, practicar-lo cada dia i millorar ràpidament.

Els cursos preparen l’alumne per una possible entrevista de feina en anglès, ja que l’exposició diària a l’anglès i les altes expectatives del curs posen l’idioma en primer pla i això obliga l’alumne a utilitzar-lo espontàniament per expressar-se.

Anglès: la meva assignatura pendent

Pels que sempre han volgut aprendre anglès i ara tenen temps per dedicar-s’hi, els cursos de matins són ideals! Les classes són amenes i estan enfocades en adquirir un bon nivell d’anglès parlat.

Nivells de cursos intensius

Hi ha cursos intensius de tots els nivells, des del nivell bàsic (A1) fins a l’avançat (C1/C2). Els cursos estan dividits per nivells i el nombre d’alumnes oscil·la entre 4 i 10 alumnes per classe.

Centre d’exàmens de Cambridge

Pels alumnes que vulguin presentar-se als exàmens de Cambridge: B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE), C2 Proficiency o IELTS, hi ha convocatòries cada mes.

Al nostre centre et podràs preparar per realitzar els exàmens de Cambridge i, com a centre d’exàmens de Cambridge, també podràs presentar-te a les convocatòries de Cambridge B2 First (FCE) i C1 Advanced (CAE) aquí al nostre centre cada mes de juliol.

Convocatòries d'exàmens 2023

Les dates de les convocatòries de B2 First (FCE) i C1 Advanced (CAE) que realitzem a Thames British School:

Mock Exams (simulacres d’examen):
Dissabte, dia 25 de maig de 2024

Data d’examen:
B2 First: dijous, 25 de juliol de 2024
C1 Advanced: divendres, dia 26 de juliol de 2024

Data límit d’inscripció, 2021:
B2 First: dilluns, 17 de juny de 2024
C1 Advanced: dilluns, 17 de juny de 2024

App GRATUÏTA per als nostres alumnes!

Learn English with TED Talks, un recurs suplementari per a complementar l’aprenentatge d’anglès per als alumnes adults matriculats en Thames British School.

TED Talks presenta xerrades curtes conduïdes per persones excel·lents en el seu camp professional sobre temes com la tecnologia, l’entreteniment, el disseny, entre altres. L’app de TED Talks ofereix aquestes xerrades apassionants amb la seva transcripció, exercicis i activitats didàctiques addicionals.

T de tecnologia, E d’entreteniment, D de disseny. Idees dignes de compartir.Descarrega el teu app per aprendre anglès a través dels següents enllaços: