Cursos intensius d’anglès

Els nostres cursos intensius de matins són ideals per a aquelles persones que necessiten treure-li el màxim rendiment al seu anglès en un curt termini de temps.

Clase de inglés para adultos en Cerdanyola del Vallès

Perfil de l’alumnat

Universitaris estudiant anglès a Thames British School

Universitarios

Els universitaris que necessiten adquirir un bon nivell d’anglès com a futurs professionals o que necessiten acreditar el seu nivell d’anglès troben en els cursos d’anglès l’oportunitat de guanyar fluïdesa o confiar ràpidament en tenir un contacte diari amb l’anglès.

Si l’objectiu és presentar-se a un examen de Cambridge, els preparem per a l’examen amb un ampli material de recurs i un seguiment continuat fins a la data de l’examen. Com a seu d’exàmens de Cambridge, fem una convocatòria de First Certificate i Cambridge Advanced cada juliol a les instal·lacions de l’escola.

Noi xerrant en anglès a Thames Cerdanyola

Alumnes de grau mitjà i superior

Els cursos intensius d’anglès són ideals pels alumnes que cursen estudis de grau mitjà i superior en horari de tarda i que disposen de temps lliure als matins.

Els cursos intensius d’anglès de matins són un complement perfecte pels estudis de cicle formatiu. Els cursos asseguren una formació continuada en la llengua anglesa i li donen una estructura al dia dels joves estudiants.

Classe d'adults en anglès

Professionals en el món laboral

Els professionals que estan temporalment a l’atur troben en els cursos intensius d’anglès una oportunitat de reciclar l’anglès, practicar-lo cada dia i millorar ràpidament.

Els cursos preparen l’alumne per una possible entrevista de feina en anglès, ja que l’exposició diària a l’anglès i les altes expectatives del curs posen l’idioma en primer pla i això obliga l’alumne a utilitzar-lo espontàniament per expressar-se.

Riures a classe d'anglès de Thames British School

Anglès: la meva assignatura pendent

Pels que sempre han volgut aprendre anglès i ara tenen temps per dedicar-s’hi, els cursos de matins són ideals! Les classes són amenes i estan enfocades en adquirir un bon nivell d’anglès parlat.

Nivells de cursos intensius

Hi ha cursos intensius de tots els nivells, des del nivell bàsic (A1) fins a l’avançat (C1/C2). Els cursos estan dividits per nivells i el nombre d’alumnes oscil·la entre 4 i 10 alumnes per classe.

Seu d’exàmens de Cambridge

Pels alumnes que vulguin presentar-se als exàmens de Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced o IELTS, hi ha convocatòries cada mes.

En el nostre centre et podràs preparar per realitzar els exàmens de Cambridge i, com a seu d’exàmens de Cambridge, també podràs presentar-te a les convocatòries de First Certificate i de Cambridge Advanced aquí al nostre centre.

Convocatòries d’exàmens

Les dates de les convocatòries de First Certificate i de Cambridge Advanced que realitzem a Thames British School:

App GRATUÏTA per als nostres alumnes!

Learn English with Ted Talks, un recurs suplementari per a complementar l’aprenentatge d’anglès per als alumnes adults matriculats en Thames British School.

Ted Talks presenta xerrades curtes conduïdes per persones excel·lents en el seu camp professional sobre temes com la tecnologia, l’entreteniment, el disseny, entre altres. L’app de TedTalks ofereix aquestes xerrades apassionants amb la seva transcripció, exercicis i activitats didàctiques addicionals.

T de tecnologia, E d’entreteniment, D de disseny

Idees dignes de compartir.

Descarga tu app para aprender inglés a través de los siguientes enlaces:

Descàrrega per a IOS
Descàrrega per a ANDROID

Consulta i/o descàrrega el nostre fullet:

Información de cursos intensivos de inglés en Thames

Contacta amb nosaltres per a més informació

Nom (requerit)

e-mail (requerit)

Telèfon (requerit)

Missatge

Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat


Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en thames@thames.es. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.