Cursos intensius a l’estiu que combinen classes presencials amb classes online

Thames British School és seu d’exàmens de Cambridge

Cada mes de juliol, fem una convocatòria de Cambridge: B2 First i de Cambridge: B2 First en les dependències de l’acadèmia en la PLAÇA Sant Ramon. Les convocatòries estan obertes també als alumnes externs.

NOTA COVID-19: COMPLIM AMB LES MESURES DE SEGURETAT EN SALUT, D’HIGIENE, DISTANCIAMENT SOCIAL I ÚS DE MÀSCARETA.

Els cursos intensius de preparació per als exàmens de Cambridge: First Certificate i de Cambridge: Advanced English comencen al juliol i acaben el dia anterior a la convocatòria a l’examen.

Tenint en compte la situació actual, volem donar prioritat a la seguretat i salut de tots els nostres alumnes. Per aquesta raó, enguany els cursos intensius d’estiu seran semi-presencials, és a dir, classe online cada dia i 2 sessions presencials setmanals.

Cursos intensius de preparació per als exàmens de Cambridge

Horaris dels cursos d'estiu:

Cursos de preparació de Cambridge: B2 First

Cursos de preparació de Cambridge: C1 Advanced

Preu cursos intensius de Cambridge: 310€

Vull presentar-me a l’examen

Quan un alumne ja ha aconseguit el nivell B2, C1 o C2, és un bon moment per a presentar-se a l’examen de Cambridge: First Certificate (FCE), Cambridge: Advanced (CAE) o Cambridge: Proficiency (CPE).

En aprovar l’examen, reps un certificat amb el segell de prestigi de Cambridge que avala el teu nivell d’anglès i que és reconegut a tot el món.

Intensius de preparació per a candidats a examen

Oferim cursos intensius durant el mes de juliol per als candidats als exàmens de FCE, CAE i CPE.

Els cursos de preparació permeten als alumnes fer l’esprint final abans de presentar-se a l’examen a la fi de juliol.

Són quatre setmanes de classe, tres hores diàries de dilluns a dijous en horari de demà o tarda.

Els cursos de preparació finalitzen just el dia anterior a l’examen. Els alumnes arriben a l’examen frescos, amb un mes de treball intensiu a la seva esquena i amb ganes de començar a escriure.

Tècniques d’examen

El contingut dels cursos és purament material d’examen i l’objectiu és repassar, practicar i perfilar totes les parts de l’examen. És important dedicar temps a tècniques d’examen perquè els alumnes que arriben als cursos de preparació ja tenen un nivell alt d’anglès i normalment estan familiaritzats amb la mena d’exercicis que trobaran en l’examen.

Per aquesta raó, el que cal aprendre són les tècniques d’examen de Cambridge per a assegurar-se un rendiment òptim en l’examen. Per exemple, en l’Usi of English cal saber identificar els diferents reptes gramaticals que sempre surten i altres qüestions a tenir en consideració. Per exemple, en les transformational sentences sempre apareixen frases que posen a prova l’habilitat del candidat de redactar correctament les passives, els condicionals i l’estructura del causative have, entre altres coses. Si saps identificar aquests reptes i coneixes bé l’estructura, tens més probabilitats d’encertar amb la resposta i trigaràs menys temps a fer-ho.

Els cursos intensius de preparació ensenyen als alumnes bones estratègies i tècniques d’examen per a totes les parts de l’examen. Et convertiràs en un candidat eficient i expert, llest per a donar el millor de si!

Presumir de les teves habilitats!

Tens el nivell, tens la convocatòria dins d’un mes, ara només falta impressionar a l’examinador. En el Speaking, la introducció o primera part de l’entrevista és fonamental per a fer una bona primera impressió.

Les típiques preguntes “fades” que l’examinador utilitza per a arrencar l’entrevista (Where are you from? What do you like doing in your spare time?) ens brinden l’oportunitat de començar a demostrar les nostres habilitats discursives. En comptes de contestar I’m from Cerdanyola, una resposta més aviat avorrida, contestarem amb una resposta coherent i informativa i que tingui significat per a l’examinador britànic nouvingut d’Anglaterra que no coneix els pobles de Catalunya: I’m from a small town on the outskirts of Barcelona.

En els cursos intensius d’estiu, dediquem temps a ensenyar com desenvolupar estratègies de discurs en anglès i com demostrar a l’examinador el teu domini de l’anglès parlat.

Objectiu: aprovat amb nota

L’objectiu dels cursos intensius de preparació per als exàmens de Cambridge: First Certificate, Cambridge: Advanced i Cambridge: Proficiency és preparar a l’alumne per a donar el millor de si mateix el dia de l’examen.

Ensenyem estratègies i tècniques d’examen, treballem amb material d’examen i material de recurs de Cambridge i els alumnes porten deures a casa cada dia, fins i tot els caps de setmana!

Si el teu objectiu és treure’t un certificat de Cambridge aquest estiu, apunta’t al curs intensiu d’estiu. Recorda que, per a la convocatòria de FCE i CAE del 30 i 31 de juliol, en les dependències de Thames British School, la data límit per a inscriure’s és el 29 de juny.

Anglès…qüestió de futur, el teu futur!