Objectiu...obtenir un certificat de Cambridge.

Cursos intensius de preparació.

Your success, our priority.

Cursos de preparació de Cambridge: B2 First

Dates B2 First: de l’1 al 24 de juliol de 2024

Dies: de dilluns a dijous, excepte el divendres dia 1/06

Horari matins: cada matí de 9:15 a 11:30h online. A continuació, de 12:00 a 13:30h classe presencial de Speaking, 2 dies a la setmana.

Horari tarda: cada tarda de 18:00 a 20:15h online. Prèviament, de 16:00 a 17:30h classe presencial de Speaking, 2 dies a la setmana.

Preu curs: 310€ o 296€ per a alumnes de Thames British School

 Informació sobre las convocatòries de examen:

 Examen: Cambridge: B2 First

Data de la convocatòria de examen: 25 de juliol de 2024

Data límit de inscripció: 17 de juny de 2024

Tasses de examen: 209€ / UP* 199€

*Universities Project: Preus especials para estudiantes de universitats públiques.

Cursos intensius de preparació de Cambridge: C1 Advanced

Dates: de l’1 de juliol al 25 de juliol de 2024

Dies: de dilluns a dijous

Horari matins: cada mati de 9:15 a 11:30h online. A continuació, de 12:00 a 13:30h classe presencial, 2 dies a la setmana.

Horari tardes:.cada tarda de 18:00 a 20:15h online. Prèviament, de 16:00 a 17:30h clase presencial, 2 dies a la setmana.

Precio curso: 310€ o 296€ para alumnes de Thames British School

Informació sobre las convocatòries de examen:

  •  Examen: Cambridge: 26 de juliol de 2024
  •  Data límit de inscripció: 17 de juny de 2024
  •  Tasses de examen:  225€ / UP* 215€

 

*Universities Project: Preus especials para estudiantes de universitats públiques.

Key facts B2


CEFR level: B2
Scale score: 160-179
Test format: paper-based
No. of papers: 4
Exam length: about 3.5 hours

Key facts C1

CEFR level: C1
Scale score: 180-199
Test format: paper-based
No. of papers: 4
Exam length: about 4 hours

Vull presentar-me a l'examen

Quan un alumne ja ha aconseguit el nivell B2, C1 o C2, és un bon moment per presentar-se a l'examen de Cambridge: First Certificate (FCE), Cambridge: Advanced (CAE) o Cambridge: Proficiency (CPE

En aprovar l'examen, reps un certificat amb el segell de prestigi de Cambridge que avala el teu nivell d'anglès i que és reconegut a tot el món.

Intensius de preparació per a candidats a examen

Oferim cursos intensius durant el mes de juliol per als candidats als exàmens de FCE, CAE i CPE.

Els cursos de preparació permeten als alumnes fer l'esprint final abans de presentar-se a finals de juliol.

Són quatre setmanes de classe, tres hores diàries de dilluns a dijous en horari de matí o tarda..

Els cursos de preparació finalitzen el dia anterior a l'examen. Els alumnes arriben a l'examen frescos, amb un mes de treball intensiu a l'esquena i amb ganes de començar a escriure.

Tècniques d'examen

El contingut dels cursos és purament material dexamen i lobjectiu és repassar, practicar i perfilar totes les parts de lexamen. És important dedicar temps a tècniques d'examen perquè els alumnes que arriben als cursos de preparació ja tenen un nivell alt d'anglès i normalment estan familiaritzats amb el tipus d'exercicis que trobareu a l'examen.

Per aquesta raó, el que cal aprendre són les tècniques dexamen de Cambridge per assegurar-se un rendiment òptim en lexamen. Per exemple, a l'Use of English cal saber identificar els diferents reptes gramaticals que sempre surten i altres qüestions a tenir en compte. Per exemple, a les transformational sentences sempre apareixen frases que posen a prova l'habilitat del candidat de redactar correctament les passives, els condicionals i l'estructura del causative have, entre altres coses. Si sabeu identificar aquests reptes i coneixeu bé l'estructura, teniu més probabilitats d'encertar amb la resposta i trigareu menys temps a fer-ho.

Els cursos de preparació intensius ensenyen als alumnes bones estratègies i tècniques d'examen per a totes les parts de l'examen. Et convertiràs en un candidat eficient i expert, llest per donar el millor de si!

Presumir de les teves habilitats!

Tens el nivell, tens la convocatòria d'aquí a un mes, ara només falta impressionar l'examinador. A l'Speaking, la introducció o primera part de l'entrevista és fonamental per fer una bona primera impressió.

Les típiques preguntes “soses” que l'examinador utilitza per arrencar l'entrevista (Where are you from? What do you like doing in your spare time?) ens brinden l'oportunitat de començar a demostrar les nostres habilitats discursives. En lloc de contestar I'm from Cerdanyola, una resposta més aviat avorrida, contestarem amb una resposta coherent i informativa i que tingui significat per a l'examinador britànic nouvingut d'Anglaterra que no coneix els pobles de Catalunya: I'm from a small town on the outskirts de Barcelona.

Als cursos intensius d'estiu, dediquem temps a ensenyar com desenvolupar estratègies de discurs en anglès i com demostrar a l'examinador el teu domini de l'anglès parlat.

Objectiu: un aprovat amb nota!

L'objectiu dels cursos intensius de preparació per als exàmens de Cambridge: First Certificate, Cambridge: Advanced i Cambridge: Proficiency és preparar l'alumne per donar el millor de si mateix el dia de l'examen.

Ensenyem estratègies i tècniques d'examen, treballem amb material d'examen i material de recurs de Cambridge i els alumnes porten deures a casa cada dia, fins i tot els caps de setmana!

Si el vostre objectiu és treure't un certificat de Cambridge aquest estiu, apunta't al curs intensiu d'estiu. Recorda que, per a la convocatòria de FCE i CAE del 30 i 31 de juliol, a les dependències de Thames British School, la data límit per inscriure's és el 29 de juny.

Anglès…qüestió de futur, el teu futur!