Som centre preparador.

Convocatòria per l’examen de Cambridge: C2 Proficiency cada mes a Barcelona. Et preparem per obtenir el certificat amb la màxima nota.

Cursos de preparació:

Cursos de preparació de Cambridge: C2 Proficiency en horari de tardes.

Dies: dilluns i dimecres o dimarts i dijous

Horari: de 19:00 a 20:30h

Per a què serveix el certificat de C2 Proficiency?

Universitats i centres d’educació al voltant del món així com empreses capdavanteres en l’àmbit laboral.

Com puc saber si tinc el nivell suficient per presentar-me al C2 Proficiency?

És molt important anar fent simulacres d’examen per saber la nota mitjana i quines parts de l’examen cal polir per pujar la nota. Recomanem presentar-se quan s’obtingui una nota mitjana d’entre el 70 i 80%.

Examen de Proficiency

L’examen de C2 Proficiency cobreix les quatre destreses lingüístiques: Reading, Writing, Listening i Speaking, a més de coneixements gramaticals.

Reading and Use of English:

1 hora 30 min. Demostra l’habilitat de comprendre textos variats i la competència gramatical en l’idioma.

Writing:

1 hora 30 min. Demostra la competència en expressió escrita amb 2 tipus de redaccions de 120 paraules.

Listening:

40 min. Demostra que pots seguir una gamma de material gravat com a entrevistes i discursos.

Speaking:

16 min. Demostra que pots comunicar-te i interactuar en un context real. L’entrevista es realitza amb un o dos candidats més.

Quin tipus d’accents i dialectes apareixen en l’examen C2 Proficiency?

L’examen està destinat a aconseguir candidats de totes les nacionalitats i contextos lingüístics. D’aquesta manera, tant els textos, exercicis de comprensió oral com els temes del Speaking tenen un vessant global.

Puc fer l’examen en línia?

Sí, Cambridge ofereix l’opció de realitzar l’examen de C2 Proficiency tant en paper (Paper Based) com per ordinador (Computer Based).

Com es calcula el resultat de l’examen?

Es calcula el resultat fent la mitjana de les notes obtingudes en les quatre parts de l’examen. Cada part, incloent l’Use of English, té el mateix pes.

Resultats examen Proficiency

Els candidats reben un certificat provisional amb la nota global de l’examen juntament amb la nota de les cinc parts aproximadament un mes després de la data de l’examen.

Diploma de Cambridge

Aproximadament dos mesos després de la data de l’examen rebràs un diploma de Cambridge amb la nota global, el títol de C2 Proficiency, el nivell corresponent segons el MCER, la data i el lloc de l’examen.

Què passa si la meva nota global no aconsegueix l’aprovat?

El diploma de Cambridge estipula que el candidat s’ha presentat al examen C2 Proficiency i que ha obtingut el nivell C1 Advanced, segons el MCER (en lloc del nivell C2).

Matriculació per Proficiency a Thames British School

Al nostre centre preparem i presentem als candidats per a l’examen de C2 Proficiency. La gestió de l’examen és gratuïta.

Ets competent, capaç, hàbil…? Llavors, el curs de Cambridge Proficiency és per a tu.

Aquí en tens més: https://www.thames.es/competente-capaz-habil-eres-tu-entonces-el-curso-de-cambridge-proficiency-es-para-ti/