Cursos intensius d'estiu per a joves

Cursos d’anglès per a alumnes de secundària

Summer English…Un bon començament a l’estiu i un impuls a l’anglès!

Número d'hores:
32 horas lectives.

Dates: 25 de juny al 18 juliol de 2024

Horari:
cada matí de dilluns a dijous de 9.30 a 11:30h.

Preu: 240€.

Anglès a l’estiu

Els cursos intensius d’anglès ofereixen als joves reconnectar amb l’anglès, posar-se al dia i preparar-se per al proper curs.

Els cursos d’anglès ofereixen als alumnes l’oportunitat d’interactuar amb altres joves de la seva edat i nivell d’anglès en un entorn d’aprenentatge distès però rigorós on les expectatives són altes i, la sensació d’assoliment, també!

El programa d’estudis és molt complet i cobreix temes curiosos i actuals que desperten l’interès dels joves. Art, tecnologia, medi ambient, temes que conviden als joves a pensar amb ull crític i expressar-se en anglès sobre temes que ens afecten globalment.

Inglés a l’estiu, la millor manera d’arrencar el dia en un entorn anglès amb professors d’anglès competents i disposats a omplir cada matí de classe amb activitats didàctiques exigents però divertides. Assumeixes al repte?

Activitats de classe

Els cursos d’anglès a l’estiu posen l’accent en l’expressió oral i totes les activitats realitzades en classe tenen com a objectiu practicar i millorar l’anglès parlat.

En fomentar l’expressió oral en anglès, hem d’equipar als alumnes amb una àmplia gamma de vocabulari. L’èxit en l’adquisició de vocabulari, lluny de simplement aprendre’s de memòria una llista de paraules, resideix a involucrar a l’alumne en diferents activitats en les quals utilitzarà les paraules noves en un context real.

L’aprenentatge i consolidació del vocabulari arriben quan les activitats de classe obliguen l’alumne a recórrer constantment al vocabulari recentment incorporat. L’alumne, al final de la classe, està tan familiaritzat amb les paraules noves que aquestes comencen a formar part del seu propi repertori de vocabulari.

La gramàtica és avorrida! Qui ha dit això?

És una eina meravellosa: dóna ordre, estableix regles i crea un marc lògic en el qual podem treballar amb l’idioma. És més, segons la teoria de Chomsky, tots hem nascut amb les estructures bàsiques d’una gramàtica universal, l’habilitat innata de l’ésser humà d’aprendre la gramàtica d’una idioma.

Per tant, la gramàtica? És fàcil! La metodologia que seguim integra la gramàtica en les activitats de classe i s’aprèn, no com una part separada de l’idioma, sinó com a part de l’activitat didàctica en progrés.

Cursos intensius per a reforçar l’anglès

A l’estiu, els alumnes deixen enrere el curs escolar i entren en un període d’oci, lliure de compromisos, deures i dates límit. Aquest és el moment perfecte per a exercir la ment, trencar els límits i gaudir mentre aprenem i explorem un altre idioma. L’anglès: l’idioma global!

Summer English. Començar bé l’estiu i donar un impuls a l’anglès!