Examen Advanced 2019-04-11T12:55:06+00:00

Nivell de l’examen de Cambridge Advanced English(CAE)

Segons el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER), l’examen de Advanced (CAE) correspon a un nivell de C1. Aquest nivell és el penúltim en l’escala de nivells del MCER, banda IELTS de 6.6 a 8.0.

Per què serveix el certificat de CAE?

El certificat de Advanced (CAE) demostra que el candidat és competent en anglès i que el seu nivell de coneixement de l’idioma és superior a l’examen de referència, el First Certificate.
També demostra l’interès del candidat de seguir millorant i perfeccionant el seu nivell d’anglès de cara al món professional, acadèmic o personal.

L’examen de CAE

El CAE avalua les quatre competències lingüístiques: comprensió oral (Listening) i escrita (Reading), expressió oral (Speaking) i escrita (Writing) i coneixements de gramàtica i vocabulari (Use of English).

– Puc fer l’examen de CAE en Thames The British School?

Sí, ara pots presentar-te a l’examen oficial de FCE en les dependències de la nostra escola d’idiomes de la Plaça Sant Ramon, 8 de Cerdanyola.

– Quina convocatòria és recomanable?

Sempre recomanem la convocatòria de juliol perquè, durant el mes de juliol, hi ha cursos intensius especialment dirigits als candidats de FCE i CAE. Aquests cursos acaben just el dia anterior a la data de l’examen de Cambridge.

– Puc fer les quatre parts de Cambridge Advanced English el mateix dia?

Sí, a diferència de les convocatòries a Barcelona i Sabadell, les convocatòries de CAE en Thames The British School es realitzen en un sol dia. El Reading i Writing al matí i el Listening i Speaking a la tarda.

– Quin format té el CAE?

L’examen consta de quatre parts o «Papers» que es fan en el següent ordre:
Reading i Use of English: 1 hora i 30 minuts.
Writing: 1 hora i 30 minuts.
Listening: 40 minuts.
Speaking: 15 minuts.

– Quin percentatge sobre la nota global representa cada part?

El Reading i Use of English representen un 40% de la nota global, mentre que el Writing, Listening i Speaking representen cada part un 20% de la nota global.
La qualificació global es calcula mitjançant una mitjana de les puntuacions obtingudes en les quatre parts de l’examen.
L’examen es pot realitzar en paper o en ordinador.

– Parts de l’examen de CAE

Reading & Use Of English

Hi ha 8 seccions en aquesta part de l’examen. Les primeres 4 seccions estan enfocades a la gramàtica i al vocabulari (Use of English) i les últimes 4 parts corresponen a la comprensió escrita (Reading).

Writing

Consisteix a fer dues redaccions. La primera redacció és de tema obligatori, mentre que en la segona el candidat pot escollir entre una carta, una proposta, un informe, un assaig o una redacció que defensi una opinió.

Listening

Aquesta part de l’examen consisteix en 4 parts i 30 preguntes que avaluen la comprensió oral. Els textos poden ser monòlegs que inclourien des de discursos o anècdotes a programes de radi o bé textos interactius com a entrevistes, converses o debats.

Speaking

L’examen de Speaking (expressió oral) està dividit en 4 parts:
. La primera (2 minuts) és una petita introducció.
. La segona (4 minuts) està basada en unes imatges que un candidat ha de descriure, opinar o especular sobre elles mentre l’altre candidat respon breument i al revés.
. La tercera part (4 minuts) posa l’accent en la interacció entre tots dos candidats que han d’intercanviar idees, expressar i justificar opinions, etc.
. La quarta part (5 minuts) és una xerrada sobre un tema relacionat amb el tema anteriorment tractat.

– Resultats de l’examen Advanced (CAE)

Aproximadament un mes després des de la data de l’examen es publiquen els resultats en el «Statement of Results», document que especifica què nota ha tret el candidat en cada part de l’examen i si ha obtingut un aprovat «Grade A/B/C/D», el nivell obtingut segons el MCER i el resultat global, «Overall Score».
Als dos mesos de la data de l’examen el candidat rep el seu Cambridge Certificate in Advanced English.

– Certificate in Advanced English

Es publica el «Grade», el nivell segons el MCER, el «Overall Score», els resultats obtinguts en les 5 parts de l’examen, la data i el lloc de l’examen.

– Puntuació dels aprovats.

Aprovat «Grade A» 200 – 210 punts
Aprovat «Grade B» 193 – 199 punts
Aprovat «Grade C» 180 – 192 punts
Nivell B2 160 – 179 punts
Els candidats que obtenen entre 142 i 159 punts no reben cap certificat.

Per a més informació sobre l’examen de CAE, envia’ns aquest formulari complet

Nom (requerit)

e-mail (requerit)

Telèfon (requerit)

Missatge

Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat


Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en thames@thames.es. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.