Home/Cursos d’anglès a l’estiu per adults
Cursos d’anglès a l’estiu per adults2020-06-12T15:44:01+00:00

Cursos intensius d’anglès a l’estiu per a adults

Cursos d’anglès online

Summer English for adults

Oferim cursos intensius d’anglès per a adults des del nivell bàsic a l’avançat. Els cursos duren un mes i estan dissenyats per fomentar l’expressió oral i l’ús de l’anglès oral.

NOTA COVID-19: Complim amb les mesures de seguretat en salut, d’higiene, distanciament social i ús de màscara.
 Curs d'anglès intensiu a l'estiu en Thames Cerdanyola

Vull parlar anglès!

Els cursos d’anglès estan enfocats en l’expressió oral. L’objectiu dels cursos és brindar l’oportunitat a l’alumne de practicar i millorar el seu nivell d’anglès parlat en tota mena de contextos. Els cursos intensius permeten que els alumnes tinguin un contacte diari amb l’anglès i això acostuma als alumnes a utilitzar l’anglès cada dia i facilita l’aprenentatge ràpid de l’idioma.

La metodologia inclou, a part de la pràctica de l’expressió oral, l’adquisició de vocabulari i el suport de la gramàtica per a ajudar a consolidar l’idioma.

Classes d’anglès per a adults

Les classes d’anglès per a adults es realitzen en un entorn distès i agradable. Els professors són experts en l’ensenyament de l’anglès i la seva motivació és treure el millor de cada alumne en el seu camí cap a l’aprenentatge de l’anglès.

Quin és el meu nivell d’anglès?

Els grups són homogenis respecte a l’edat i nivell dels alumnes.

Hi ha classes per a principiants amb o sense nocions, classes per als alumnes que estan acostant-se a un nivell intermedi i per als quals han superat aquest nivell i van de camí a l’intermedi alt.

Hi ha alumnes que tenen nocions de gramàtica però que veuen que el seu nivell d’expressió oral falla o altres que porten anys aprenent anglès però dubten a l’hora de parlar anglès perquè no se senten segurs. Altres alumnes se senten segurs amb el seu nivell i busquen millorar i consolidar-lo.

Sigui com sigui la teva situació, tenim un grup per a tu.

Horaris: de 9:30 a 11:30h de dilluns a dijous
Dates: del 2 al 29 de juliol (4 setmanes)
Preu: 186 €

Solicita información de cursos intensivos de inglés

Informació de cursos intensius a l’estiu per a adults

Nom (requerit)

e-mail (requerit)

Telèfon (requerit)

Missatge

Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat


Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en thames@thames.es. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

Últimes notícies relacionades amb adults