Cursos intensius d’anglès a l’estiu per a adults

Cursos d'anglès presencials

Summer English for adults

Oferim cursos intensius d’anglès per a adults des del nivell bàsic a l’avançat. Els cursos duren un mes i estan dissenyats per fomentar l’expressió oral i l’ús de l’anglès oral.

Vull parlar anglès!

Els cursos d’anglès estan enfocats en l’expressió oral. L’objectiu dels cursos és brindar l’oportunitat a l’alumne de practicar i millorar el seu nivell d’anglès parlat en tota mena de contextos. Els cursos intensius permeten que els alumnes tinguin un contacte diari amb l’anglès i això acostuma als alumnes a utilitzar l’anglès cada dia i facilita l’aprenentatge ràpid de l’idioma.

La metodologia inclou, a part de la pràctica de l’expressió oral, l’adquisició de vocabulari i el suport de la gramàtica per a ajudar a consolidar l’idioma.

Classes d’anglès per a adults

Les classes d’anglès per a adults es realitzen en un entorn distès i agradable. Els professors són experts en l’ensenyament de l’anglès i la seva motivació és treure el millor de cada alumne en el seu camí cap a l’aprenentatge de l’anglès.

Quin és el meu nivell d’anglès?

Els grups són homogenis respecte a l’edat i nivell dels alumnes.

Hi ha classes per a principiants amb o sense nocions, classes per als alumnes que estan acostant-se a un nivell intermedi i per als quals han superat aquest nivell i van de camí a l’intermedi alt.

Hi ha alumnes que tenen nocions de gramàtica però que veuen que el seu nivell d’expressió oral falla o altres que porten anys aprenent anglès però dubten a l’hora de parlar anglès perquè no se senten segurs. Altres alumnes se senten segurs amb el seu nivell i busquen millorar i consolidar-lo.

Cursos d’anglès per a adults

Objectiu: preparar-te per obtenir un certificat de Cambridge

Si el teu objectiu és preparar-te per obtenir un certificat de Cambridge, t’ajudarem a aconseguir-ho.

Hem preparat i presentat a milers d’alumnes durant la nostre trajectòria de 30 anys com a centre docent dedicat exclusivament a l’ensenyament de l’anglès com a segona llengua.

Dates: 25 de juny al 18 juliol de 2024 (4 setmanes).

Horari:
Matins: de 9:30 a 11:30h de dilluns a dijous.
Tardes: de 18:00 a 20:00h de dilluns a dijous.

Preu: 240€.