Examen First Certificate 2018-06-14T12:29:47+00:00

Què és el First Certificate in English (FCE)?

El FCE és un examen de Cambridge que correspon al nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER).

Aquest certificat està dirigit a tots aquells alumnes que per motius laborals, d’estudi, per a l’Erasmus o per motius personals, necessiten acreditar que tenen un nivell intermedi-alt d’anglès.

 

Mock Exams, simulacres d’examen

En realitzar els «Mock Exams», simulacres d’examen, l’alumne hauria d’obtenir una mitjana de 6,5 en les cinc parts (com a mínim) per assegurar-se l’aprovat. Si no hi ha data límit per treure’s l’examen, sempre recomanem esperar abans de presentar-se amb la finalitat d’aprovar amb nota.

 

 

Preguntes sobre l’examen de First Certificate

 

– Puc fer l’examen de FCE en Thames The British School?

Sí, ara pots presentar-te a l’examen oficial de FCE en les dependències de la nostra escola d’idiomes de la Plaça Sant Ramon, 8 de Cerdanyola.

 

– Quina convocatòria és recomanable?

Sempre recomanem la convocatòria de juliol perquè, durant el mes de juliol, hi ha cursos intensius especialment dirigits als candidats de FCE i CAE. Aquests cursos acaben just el dia anterior a la data de l’examen de Cambridge.

 

– Puc fer les quatre parts de First Certificate el mateix dia?

Sí, a diferència de les convocatòries a Barcelona i Sabadell, les convocatòries de FCE en Thames The British School es realitzen en un sol dia. El Reading i Writing al matí i el Listening i Speaking a la tarda.

 

– Què comprèn l’examen de FCE?

L’examen avalua les quatre destreses lingüístiques: comprensió oral (Listening), comprensió escrita (Reading), expressió oral (Speaking), expressió escrita (Writing), així com coneixements de gramàtica i vocabulari (Usi of English).
Avaluació Durada Descripció
Reading and Usi of English 1 hora 15 minuts Consisteix en 4 textos de lectura i exercicis de gramàtica i vocabulari.
Writing 1 hora 20 minutos Consisteix en 2 redaccions de 120 paraules cadascuna.
Listening 40 minuts Consisteix en preguntes sobre 4 enregistraments d’accents diversos.
Speaking 14 minuts Consisteix en una entrevista en grup.

Evaluació Durada Descripció
Reading and  Use of English 1 hora 15 minuts Consisteix en 4 textos de lectura i exercicis de gramàtica i vocabulari.
Writing 1 hora 20 minuts Consisteix en 2 redaccions de 120 paraules cadascuna.
Listening 40 minuts Consisteix en preguntes sobre 4 enregistraments d’accents diversos.
Speaking 14 minuts Consisteix en una entrevista en grup.

 

– Com es calcula la nota final?

La qualificació global de l’examen es calcula fent una mitjana de les cinc parts: Listening, Reading, Writing, Speaking i Usi of English.
Convé que el candidat sigui competent en les cinc parts de l’examen per assegurar l’aprovat amb nota.

 

Resultats de l’examen.

Els resultats solen trigar a publicar-se aproximadament un mes. Els candidats reben un codi amb el qual poden accedir als resultats del seu examen. El nostre centre també rep els resultats i els certificats provisionals.

 

Certificat provisional de First Certificate

El certificat provisional o «Statement of Results» indica el resultat global, «Overall Score», el nivell aconseguit segons el MCER i el seu corresponent nivell d’aprovat: «Pass at Grade A/ B/C».

El certificat provisional també indica els resultats de les cinc parts de l’examen i el nivell al que correspon cada resultat. (Veure imatge)

 

Diploma oficial de Cambridge

Els diplomes de Cambridge solen arribar aproximadament als dos mesos de la data d’examen. Al nostre centre, els representants de Cambridge ofereixen una cerimònia de lliurament per als candidats que s’han presentat i obtingut la seva diploma de Cambridge First Certificate.

Si necessites més informació sobre l’examen First Certificate envían’s un mail

Nom (requerit)

e-mail (requerit)

Telèfon (requerit)

Missatge

Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat


Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en thames@thames.es. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.