La inversió en l’educació dels nens…el lema del Dia Universal del Nen del 2023.

Amb gairebé 1.500 bilions de persones que parlen anglès com a llengua materna o segona llengua, sembla una bona raó invertir en aquest idioma! Però, per celebrar el Dia Universal del Nen, la nostra inversió com a pares i professors, més enllà de l’idioma, és despertar la consciència dels nostres alumnes sobre el privilegi d’accedir a l’educació, a diferència d’altres nens al món que veuen els seus destins en una altra direcció. Amb l’anglès com a fons, podem treballar aquesta consciència a través de les classes i els temes que tractem.

 

A Different Education, una unitat dirigida als adolescents de secundària, explora com els nens arreu del món accedeixen a l’educació. Observem com els nens Nénet de Sibèria, un poble nòmada que viu en temperatures extremes, fan classe en tendes de lona a la neu juntament amb el seu professor que viatja amb ells. La determinació per tenir una educació no atura els nens d’Atuler, a la província de Sichuan, Xina, que han d’escalar una paret de 800 m de roca, pujant per unes escales esgrogueïdes per arribar a la seva escola al cim de la muntanya.

 

Una altra crida a la consciència a través de l’anglès es pot trobar en una unitat dedicada a buscar solucions a la manca de menjar que afecta milers de nens. Els alumnes adolescents aprenen sobre les explotacions d’agricultura vertical, el cultiu d’insectes i altres formes de producció sostenible. L’objectiu és educar, en el nostre cas, a través de l’anglès, per conscienciar les futures generacions per millorar la vida dels nens a tots els racons del món.

 

 

El Dia Universal del Nen, una crida a la consciència i a l’acció a través de l’educació, ens ensenya com podem, independentment del seu lloc de naixement, fer un món millor pels nens.

Més inversió en la educació aquí: https://www.thames.es/ca/the-daily-mile-i-com-la-activitat-fisica-promociona-lagudesa-mental/

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos