Vull presentar-me a un examen de Cambridge

//Vull presentar-me a un examen de Cambridge

Vull presentar-me a un examen de Cambridge

Obtenir un certificat de Cambridge per acreditar el teu nivell d’anglès es presenta com un repte personal que es plasma en aprovar l’examen.

Cambridge ofereix una àmplia gamma de certificats, però els més sol·licitats aquí a Catalunya són el Cambridge First Certificate (FCE), Cambridge Advanced English (CAE) i l’International English Learning Test System (IELTS).

El certificat de FCE correspon a un nivell B2 d’anglès, el CAE a un C1 i el certificat d’IELTS funciona com una prova de nivell, és a dir, certifica el nivell d’anglès que té el candidat en el moment de realitzar l’examen.

Cada examen avalua les quatre habilitats lingüístiques de l’alumne: la comprensió oral (Listening), la comprensió escrita (Reading), l’expressió oral (Speaking) i l’expressió escrita (Writing). A diferència de l’IELTS, el FCE i el CAE incorporen una secció (paper) dedicada exclusivament a la gramàtica i al vocabulari (Use of English).

Un alumne que vulgui presentar-se a un d’aquests exàmens i superar-lo amb èxit ha d’estar ben preparat. Ha d’estar familiaritzat amb el format d’examen i haver practicat amb exàmens d’exemple en temps real (mock exams). D’aquesta manera, el dia de l’examen sap exactament què esperar.

Hem de recordar que tant la gramàtica com els exercicis d’expressió escrita es poden practicar a casa, ja que la pràctica fa el mestre.

No obstant, l’expressió oral i la comprensió oral són habilitats que s’adquireixen i com a tals requereixen la major exposició a l’idioma possible. L’oïda ha d’estar entrenada no només a escoltar l’anglès, sinó a entendre diferents dialectes, accents, velocitats i situacions. En preparar-se per l’Speaking, el candidat també ha de saber interactuar, dialogar, explicar, suggerir i enraonar en anglès. Això s’aconsegueix amb pràctica.

Obtenir un certificat amb el segell de Cambridge és el reconeixement a la constància i al treball ben fet, i també a l’alt nivell d’anglès que has aconseguit.

Congratulations!!

 

Thames The British School és centre de preparació pels exàmens de Cambridge i centre examinador.

Dates d’exàmens de Cambridge de CAE i FCE al nostre centre: 25 i 26 de juliol respectivament.

Recorda que hi ha cursos intensius al juliol especialment dirigits als candidats a l’examen.

By | 2018-09-04T13:16:51+00:00 Setembre 4th, 2018|Cambridge C|Comentaris tancats a Vull presentar-me a un examen de Cambridge

About the Author: