Vull estudiar fora i em demanen l’IELTS

Perfecte! Ets al lloc adequat. Cada mes presentem candidats a l’examen d’IELTS i sempre obtenen els resultats que busquen. L’examen d’IELTS (pronunciat: aiels) que vol dir International English Language Testing System, sovint es demana per poder anar a l’estranger a estudiar o treballar o per fer un ERASMUS. Tal i com indica el seu nom, és com una prova de nivell, però amb el segell d’aprovació de Cambridge, o sigui, un certificat acceptat i reconegut per universitats i organitzacions al voltant del món.

 

 

Caduca el certificat d’IELTS? Si, perquè la seva funció és simplement acreditar el teu nivell d’anglès per poder realitzar un tràmit burocràtic. El certificat té una caducitat de dos anys. D’altra banda, el certificat de Cambridge B2 First o C1 Advanced no caduca, és teu per sempre!

IELTS o Cambridge, that is the question. Una diferència és que, a l’IELTS, no hi ha una part dedicada exclusivament a la gramàtica, el temut Use of English! Una altra diferència és que, a la part del Writing, a l’examen de Cambridge B2 First i C1 Advanced, pots escollir entre dos temes de redacció mentre que, a l’IELTS, t’oferim únicament un tema de redacció, t’agradi o no!

 

En quant a la duració dels exàmens, l’examen de B2 First o C1 Advanced es pot prolongar tot un dia, per exemple, el Reading a les 9:00h i l’Speaking a les 16:00h de la tarda, depenent de la programació d’Exams Catalunya. L’examen en si mateix, amb les seves 5 parts, dura 4 hores, en canvi, l’examen d’IELTS es fa tot seguit i dura 2’45h. Amb un descans al mig, of course!

 

 

Si el Listening és el teu punt fort, genial! Que sàpigues que l’IELTS et dona només una oportunitat per escoltar la gravació mentre que a l’examen de B2 First i C1 Advanced, Cambridge és més generós i repeteix la gravació 2 vegades.

 

Quin examen faig, llavors? En resum, escull l’opció que més s’ajusti al teu cas. Senzillament és qüestió de saber fluir entre Listenings, Writings, Readings i Speakings, de ser rigorós amb les tècniques d’examen i de confiar en el teu domini de l’anglès.

Sigui quin sigui l’examen, et preparem per aprovar, amb nota!

Aquí en tens més: https://www.thames.es/ca/curs-examen-certificat-ielts/Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos