Vull apuntar al meu fill@ anglès. Què he de tenir en compte?

Time to play, room to grow.

Així com, temps per jugar i espai per créixer. És important pels nens estar entre els seus i sentir afinitat amb la resta de companys de classe. Si la acadèmia pot oferir un espai per activitats a l’aire lliure, és un punt a favor. Durant la classe, poder trencar amb les activitats de l’aula i fer un joc guiat en anglès al pati és molt divertit pels nens, que responen bé i tornen a l’aula amb les piles recarregades.

.

Canvis de grup

L’ideal és que hi hagi espai per créixer acadèmicament parlant. Cada nen és un món i si al cap d’uns mesos, el professor veu que el teu fill destaca dins del grup, és important que la acadèmia pugui oferir una alternativa. Si s’ha de pujar al teu fill a un grup de nivell més alt, els nens del nou grup hauran de tenir com a molt, un o dos anys més que el teu fill perquè ell pugui sentir-se a gust i integrar-se amb facilitat. Els canvis de grup es fan de forma que es pugui assegurar que aquests siguin homogenis en quant a nivell i que cada nen es trobi en el lloc més adequat per a ell.

Compte amb els deures!

És interesant saber una mica sobre la metodologia que utilitza la acadèmia i si responen al que tu busques en una activitat extraescolar pel teu fill. Aixequeu la mà si us agraden els deures! Venir a una classe d’anglès i participar en diferents activitats didàctiques guiades i pedagògicament d’acord amb l’edat del teu fill dins de l’hora i mitja de classe és suficient. Ell s’emportarà a casa aquesta experiència memorable i tindrà ganes de tornar la setmana següent.

Teachers who love teaching, teach children to love learning

És interesant saber qui serà el professor del teu fill i poder saber una mica sobre ell. Les acadèmies solen tenir una plantilla estable i en la web normalment s’escriu el perfil de cada professor. Punts a favor serien l’experiència docent del professor/a, les seves aficions i la seva passió per l’ensenyament!

L’acadèmia és acadèmicament sòlida i amb visió de futur? Llavors, és una bona elecció!

Vols informació sobre la nostra acadèmia?: https://www.thames.es/

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos