Una escola flotant…Mmmm que potser n’hi ha inundacions?

Pels escolars de Bangladesh, les escoles flotants, en època d’inundacions monsòniques, ofereixen una solució única. Primer, aquests vaixells de fusta recullen a uns 30 alumnes de la vora del riu, atraquen i comencen les classes. I, així, comença la nostra unitat sobre A Different Education, una visió de com altres nens del voltant del món viuen l’educació.

 

 

 

El nostre viatge passa pels Nenets, els nòmades que porten al professor en la mateixa ruta de migració, per Corea del sud, on els nens aprenen anglès amb un robot parlant, i, arriba fins a la perillosa regió de la Xina on els alumnes han de pujar per una escala de metall des del seu poble a peu de muntanya fins el cim de les roques per arribar a l’escola.

 

 

Tornem a l’aula convencional, on aquesta unitat sobre escoles insòlites no només desperta la sensibilització dels alumnes sobre l’educació en altres parts del món, sinó que serveix com context per introduir vocabulari extens, idees fascinants i consciència global. Als nostres alumnes se’ls hi demana que facin descripcions de les escoles, que sàpiguen donar la seva opinió sobre aquestes i que apliquin un pensament crític sobre aquestes formes de viure l’educació.

 

 

Integrem a les nostres classes les floating schools in Bangladesh i why these children are on a boat, aprenem sobre els Siberian tribes who hunt reindeer and whose nomadic schools travel with them each season. I, amb fascinació, mirem com uns divertits robots es mouen per les aules giving instructions with their teacher’s face on the robot’s screen.

 

 

 

A Different Education ens ofereix temes que enganxen, que ens asseguren una unitat ben assimilada, alumnes motivats per aprendre més i un coneixement més ampli del món en el que viuen. Monsoons, nomads and South Korean robots, la qüestió és enginyar-se-les per garantir l’educació per a tothom sense importar en quin recó del món visquem.Vols saber més? https://www.thames.es/ca/cursos-per-a-secundaria/ 

 

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos