Un examen oficial de Cambridge! Relaxa’t i llegeix aquests tips.

Abans de que comenci l’examen:

Assegura’t de portar un bolígraf, un llapis, una goma, el teu DNI o passaport i el teu horari i número de candidat. I, un healthy snack pels descansos!

Arriba a la seu de l’examen 30 minuts abans de l’inici de l’examen.

 

 

Al entrar a la sala:

Busca la teva taula. El teu número de candidat està col·locat a sobre, comprova que el teu nom a l’imprès és correcte. Si hi ha un error, informa al vigilant de seguida.

Assegura’t de que puguis veure els rellotges a la paret. Així et pautes el teu propi timing.

El vigilant us donarà instruccions especifiques sobre el procediment de l’examen. Para molta atenció! Si no et queda clar, aixeca la ma i pregunta-li els dubtes que tinguis.

 

Quan comenci cada part de l’examen:

Llegeix les instruccions a la portada de l’examen i, un cop ho hagi indicat el vigilant, podràs obrir l’examen i començar.

Molta cura amb la durada de cada part! El vigilant indicarà el temps que tens per acabar, però, ves amb compte!! Has de deixar-te temps per respondre totes les preguntes i transferir les teves respostes al full de respostes. Por tant, sigues estricte amb tu mateix i acaba l’examen uns 10 minuts abans per donar-te temps a transferir les respostes.

Bolígraf o llapis? That is the question. Molta atenció aquí, el vigilant et dirà quin utilitzar i, a més, a les instruccions està clarament indicat. Estigues pendent!

He d’anar al lavabo! Doncs, com els nens petits, un vigilant t’acompanyarà, per si les mosques!

On escric la meva redacció? Al full amb línies grises. El full en blanc és únicament pels apunts, però, també s’entrega!

Si perds la noció del temps, tranquil, el vigilant t’avisarà quan quedin 10 i 5 minuts per acabar. Però, millor si vas controlant l’hora tu perquè si has escrit un rough copy o un esborrany en el full en blanc, hauràs de transferir-lo al full de línies grises abans de que acabi el temps.

Què passa si no ho pillo tot en el primer Listening? Entro en pànic? Què no, els Listenings es repeteixen 2 vegades i, la gravació inclou totes les pauses entre Listening i Listening. Tindràs un temps per transferir les teves respostes i en la pròpia gravació s’indicarà el moment de finalització de l’examen.

Finished!Al finalitzar l’examen, hauràs de deixar el llapis i bolígraf a la taula i el vigilant recollirà els fulls de respostes i el paper en brut abans de donar permís per sortir de l’aula d’examen. Durant aquest temps hauràs de quedar-te assegut.Guarda sempre amb tu el full d’horaris perquè conté els codis que necessitaràs per després consultar els teus resultats online.

Socors!

Tinc nàusees, vaig a vomitar, hi ha un trepant neumàtic fora i no puc ni escoltar-me pensar…Si sorgeix una incidència que pugui afectar les teves possibilitats de centrar-te, has d’ informar al vigilant, el mateix dia de l’examen.

So, what’s your name and where are you from? 

Arriba 20 minuts abans de l’hora del teu Speaking i porta el tu DNI i full d’horaris. Espera dins de les dependències del centre i guarda silenci per no distreure als altres candidats fins que et cridin per entrar.

Se t’entregarà un full de qualificacions personalitzada. No la dobleguis, arruguis ni escriguis en ella. Hauràs d’entregar-la a l’examinador quan entris a la sala.

Els alumnes que es presenten a l’examen en el seu propi centre o acadèmia, ja han escollit el seu speaking partner prèviament. Quan el nombre de candidats sigui senar, els últims que s’examinin formaran un grup de tres. No es poden fer exàmens individuals.

I, si t’oblides de tots aquests tips el dia de l’examen, tranquil, som experts i estem aquí per assegurar que el dia de l’examen tot flueixi correctament i que tu puguis donar el millor de tu i aprovar l’examen oficial de Cambridge, with flying colours!

Relaxat i segur de tu mateix? Tens més aquí: https://www.thames.es/ca/cursos-intensius-per-a-examens-de-cambridge-a-lestiu/ 

Busca un article
Últimes notícies

Molt bé, l’estiu!! I, ara que faig?

Has pensat en fer un curs d’anglès? Ambient distens, entorn idíl·lic i l’entreteniment garantit en las sessions d’immersió lingüística en anglès, pinya colada no inclosa! De fet, fora de la

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

Molt bé, l’estiu!! I, ara que faig?

Has pensat en fer un curs d’anglès? Ambient distens, entorn idíl·lic i l’entreteniment garantit en las sessions d’immersió lingüística en anglès, pinya colada no inclosa! De fet, fora de la

Segueix-nos