The show must go on in Thames

Cibernautes, e-learning, distraccions, habilitats lingüístiques, molt de ritme, certificats Cambridge, carpetes, nou look.

Motivació a les classe d'anglès de Thames

The show must go on

Continuem ensenyant anglès, reinventant-nos i portant noves experiències a la nostra comunitat de cibernautes que ens espera cada setmana per gaudir de la seva classe d’anglès online.

Això passa quan estem online, perquè quan estem a classe les ganes d’aprendre, parlar anglès i retrobar-nos en persona fan que no notem ni les mascaretes, ni les finestres obertes ni la distància social.

Estructura, normalitat i motivació: les claus de l’èxit en aquests temps canviants.

Nous professionals de la pantalla

Llançats al futur, digitalment parlant i a causa de la pandèmia, sovint ens preguntem què hem guanyat en traslladar-nos a l’aprenentatge online.

Al principi, al març del 2020 en ple confinament, va ser un repte professional per als docents adaptar la metodologia a la pantalla i per als alumnes organitzar-se segons les exigències de l’aprenentatge virtual.

Gairebé un any després, amb l’e-learning interactiu dominat, podem fer un pas enrere i avaluar l’impacte d’aquest sistema en el procés d’aprenentatge dels nostres alumnes. Jo només puc qualificar-lo amb un 10.

Tenim una comunitat de joves cibernautes centrats, seriosos i expectants que es connecten puntualment amb el seu professor cada dia de classe.

Habilitats lingüístiques adquirides a través de la pantalla

A diferència de les classes presencials, en les quals ens asseiem al voltant d’una taula, interactuem socialment i utilitzem una gran varietat de recursos de comunicació (i de distracció), una classe online trenca amb tot això.

Aquesta fa que posem el focus únicament en la pantalla i la cara somrient del professor o professora que es disposa a començar.

El focus únicament en la pantalla

Quines habilitats necessiten els alumnes per seguir el ritme d’una classe online?

Abans de res, han de concentrar-se en les instruccions del professor o professora. L’alumne no pot distreure’s ni un moment! La seva supervivència en aquest mitjà virtual depèn de la seva habilitat d’afinar l’oïda i entrenar el cervell per recollir totes les explicacions, matisos, ritmes i melodies de l’anglès que el seu professor o professora utilitza a classe.
Tots ens adaptem amb rapidesa al canvi i aquesta no és una excepció.

Fer les classes d’anglès online, ha obligat els alumnes a desenvolupar les seves habilitats de concentració, de comprensió oral i de saltar al futur sense dubtar.
La perseverança i la determinació dels nostres joves alumnes han fet que es converteixin en professionals de l’aprenentatge online.

Vull preparar-me per al First Certificate

Perfecte! La millor manera d’arribar a l’examen i obtenir un aprovat és assistir a un dels nostres cursos de preparació per als exàmens de Cambridge durant el curs escolar. També, pots apuntar-te a un dels cursos intensius d’estiu especialment dirigits als candidats als exàmens de First Certificate, Advanced o Proficiency.

Els cursos intensius de preparació per a Cambridge estan programats per acabar en vigílies de l’examen. D’aquesta manera, els alumnes estan frescos, expectants i en el seu màxim punt de rendiment. L’aprovat està garantit.

cursos de preparació per als exàmens de Cambridge
cursos de preparació per a l'examen de Cambridge

Vull presentar-me a l’Advanced

Gran decisió! Benvingut a bord. Tenim cursos de preparació per a l’examen de Cambridge: Advanced English durant tot el curs escolar i un intensiu d’estiu que està programat per acabar en vigílies del dia de l’examen al juliol.

Solem celebrar les convocatòries de Cambridge Advanced a la fi de juliol. L’examen es fa en un sol dia amb les quatre parts de l’examen, Use of English and Reading, Writing, Listening i Speaking repartides entre el matí i la tarda.

Els resultats finals dels exàmens entren a principis de setembre amb el Certificate of Results, seguits del certificat de Cambridge un mes després.

Estrenem convocatòries de Cambridge Proficiency

Aquest any 2021, estrenem la convocatòria de Cambridge Proficiency English (CPE) aquí a les instal·lacions de Thames British School. L’examen tindrà lloc també a la fi de juliol i el curs intensiu d’estiu, dirigit especialment als candidats a l’examen, prepararà els alumnes per obtenir el certificat de nivell C2 d’anglès amb èxit.

Cambridge Proficiency English és un certificat de prestigi, el premi per tants anys d’estudi i compromís. Proficiency, ara a Cerdanyola.

Certificat de Cambridge
Carpetes noves a Thames

Carpetes noves

Tot té un ordre! Una de les eines que utilitzem a classe són les worksheets o fitxes de treball que ofereixen als alumnes l’oportunitat de practicar el que han après amb un recurs didàctic que no sigui el llibre.

Tenim tres models nous de carpetes, cadascun dissenyat amb una cosa representativa de la cultura o naturalesa d’Anglaterra o Austràlia. Fa goig treballar així! Com va dir Mary Poppins, a cada tasca, cal afegir un polsim de diversió!

Pàgina web amb look actual

La nostra nova pàgina web va agafant forma i tenim previst llançar-la a principis de març.

Busca un article
Últimes notícies

Molt bé, l’estiu!! I, ara que faig?

Has pensat en fer un curs d’anglès? Ambient distens, entorn idíl·lic i l’entreteniment garantit en las sessions d’immersió lingüística en anglès, pinya colada no inclosa! De fet, fora de la

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

Molt bé, l’estiu!! I, ara que faig?

Has pensat en fer un curs d’anglès? Ambient distens, entorn idíl·lic i l’entreteniment garantit en las sessions d’immersió lingüística en anglès, pinya colada no inclosa! De fet, fora de la

Segueix-nos