Tardígrads, joves i el mon globalitzat

Tardígrads, joves i el mon globalitzat- mentre aprenen anglès!

Com crear un impacte en els joves d’avui dia en la seva classe d’anglès?

Estem no més ensenyant l’idioma o hauríem d’anar més enllà i impactar-los amb temes d’actualitat, fomentar l’expressió oral i preparar-los per ser ciutadans del món?

Quan estem escollint el llibre de text que acompanyarà als nostres joves durant el curs escolar, és primordial per a nosaltres treballar amb un llibre que porta als joves alumnes de l’aula al món real.

Optem per una sèrie de llibres que és actualment, una de les millors per aprendre anglès, i una metodologia innovadora per aprendre anglès.

La premissa d’aquesta sèrie és que els nostres adolescents estan creixent en un món global i, per tant, la millor manera d’aprendre anglès és a través d’explorar aquest món des de diverses perspectives, siguin culturals, científiques, socials o històriques.

De fet, aquesta metodologia és, en gran manera, basada en el mètode CLIL, que vol dir Aprenentatge Integral de Continguts i Llengües estrangeres i, que té com a objectiu, ensenyar simultàniament un contingut específic, com ara història, i una llengua estrangera, en el nostre cas, l’anglès.

No obstant això, el que fa que els llibres siguin únics, és el fet que donen un pas endavant, i integra continguts de diverses branques.

Però, de quina manera aprenen anglès? Doncs bé, el mètode d’aprenentatge consisteix a integrar una part de la llengua a una matèria.

Posem, per exemple, una unitat del llibre d’anglès que tracti sobre animals del món que viuen en condicions extremes, els tardígrads. En aquesta unitat, els alumnes aprenen sobre aquesta espècie tan curiosa i a la mateixa vegada, integrin vocabulari relacionat, en aquest cas, amb la biologia animal.

El resultat, llavors, és que l’alumne ha après l’ambient, les condicions biològiques i altra informació sobre el tardígrad i a la mateixa vegada, ha integrat vocabulari específic en anglès (adapt, condition, environment, extremophile, harsh, range, outer space, thrive, vent, entre d’altres) d’una forma natural. I això és només un exemple!

Com podeu veure, una sèrie que impacte és més que recomanable per aprendre anglès. Perquè no només estan ensenyant als nostres joves com aprendre una llengua, sinó que estan formant als adolescents per preparar-se millor acadèmicament en el context d’un món global com en el que ens trobem.

Aquí a Thames British School, oferim cursos d’adolescents fent servir sèries amb temes que impacten, temes que fomenten l’expressió oral i que mantenen als alumnes atents i fascinats!

+ INFO Anglès per adolescents
Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos