Spring is here with exciting plans and projects!

Mocks, Proficiency, estiu, dones, Setmana Santa, web actualitzat

Noies presentant-se a l'examen de Cambridge

Vull presentar-me a un examen de Cambridge

Vols presentar-te a l’examen de B2 First, C1 Advanced o C2 Proficiency aquest estiu? Perfecte!

Primer, cal esbrinar quin és el teu nivell d’anglès amb una prova o simulacre d’examen. Una vegada corregit l’examen i amb la nota davant, cal analitzar quin tipus d’errors estàs cometent. És a dir, són errors senzills que poden corregir-se amb un curs intensiu previ a l’examen? Són errors que denoten que fa falta esperar un any més per presentar-te a l’examen?

O bé, vas bé i només cal polir la gramàtica, practicar molt els Listenings, aprendre tècniques d’examen i guanyar confiança a l’hora de parlar anglès.

Tinc el nivell per aprovar!

Si tot té bona pinta i veiem que tens totes les probabilitats d’aprovar l’examen, t’apuntem a un dels nostres cursos intensius especialment dissenyats per als candidats a examen.

Els cursos són intensos, rigorosos i sense treva, però et porten a les portes de l’examen amb la màxima preparació, més que acostumat al que et trobaràs a l’examen i, amb ganes de lluir-te davant els examinadors!

Les dates de les convocatòries de B2 First i de C1 Advanced celebrades aquí a les instal·lacions de Thames British School són:

B2 First: 29 juliol.

C1 Advanced: 30 juliol.

Aquests adolescents tenen el nivell per aprovar l'examen de CambridgeAquests adolescents tenen el nivell per aprovar l'examen de Cambridge
Mocks la provMocks la prova de nivell reala de nivell real

Els Mocks: la prova del cotó!

Enguany, fem els mocks o simulacres dels exàmens de Cambridge al maig, a temps per avaluar a tots els candidats i preparar les llistes per a les convocatòries de juliol.

Si creus que tens el nivell i t’agradaria presentar-te a l’examen de First Certificate, Advanced o Proficiency, truca’ns i t’apuntem a la llista de candidats per a les proves de maig.

L’examen es fa en línia i la prova de Speaking és presencial.

Proficiency: marcant la diferència!

Els candidats que es presenten aquest estiu a l’examen de C2 Proficiency, també tenen el seu Mock exam al maig i la convocatòria d’examen el dia 10 de juliol amb Exams Catalunya.

L’examen és en línia i el curs intensiu de preparació aquí a Thames British School és de dues setmanes, del 28 de juny al 9 de juliol.

Segell centre autoritzat Exams Catalunya
Activitats i cursos a l'estiu

Activitats i cursos en anglès per a l’estiu

Tenim diverses ofertes per a l’estiu per a tots els nivells i edats:

– Hi ha dos casals: un dirigit a nens de 3 a 7 anys, el casal Montessori, i un altre casal per a nens de 8 a 12 anys, el casal Aprenentatge Creatiu.
– Oferim cursos intensius als matins per a adolescents i per a alumnes que estan cursant un pre-First Certificate.
– Els cursos intensius per a adults tenen horari de matins o tardes.
– Els cursos de preparació per als exàmens de Cambridge també tenen horari de matins o de tardes, són de 3 hores diàries i estan programats per acabar just abans l’examen.

Casal en anglès inspirat en la metodologia Montessori

Que millor que dedicar els matins d’estiu a activitats creatives, de jardineria, pintura, jocs a l’aire lliure, cuina i ceràmica!

Aquesta és la nostra proposta de casal d’estiu en anglès per a nens de 3 a 7 anys. Ens inspirem en la metodologia Montessori per crear un ambient molt cuidat en el qual els nens puguin jugar amb els diferents centres d’interès i gaudir absorbint l’anglès en un entorn natural.

Casal d'estiu temàtica "Aprenentatge Creatiu"Casal d'estiu temàtica "Aprenentatge Creatiu"
Casal d'estiu creatiu

Casal d’estiu Aprenentatge Creatiu

Tenim moltes activitats preparades per als nens aquest estiu en el nostre casal en anglès.

Cada setmana triem un tema (fotografia, art, naturalesa o animals exòtics) i totes les activitats giren al voltant del tema central.
Els matins d’estiu estan dedicats a la pintura, les manualitats, la ceràmica, la cuina o a les activitats i jocs a l’aire lliure.

En conduir el casal en anglès, els nens, que estan relaxats i gaudint de les activitats creatives i els jocs, adapten l’oïda i s’acostumen a comprendre i contestar durant el matí en anglès. Que millor que integrar l’anglès en el seu dia a dia! Així, els nens aprenen anglès, naturalment!

International Women’s day

Aquest dia ens brinda l’oportunitat de fer homenatge, amb els nostres joves alumnes, als assoliments de les dones i d’explorar com podem expressar els valors d’aquesta celebració de la dona a l’aula d’anglès.

Per al Dia Internacional de la Dona de l’any passat i l’anterior, totes les nenes i dones que coincidim aquest dia a classe sortim fora a la plaça i, igual que la famosa estàtua de la Nena Intrèpida, posem desafiadores, no davant de la seu de la Borsa de Nova York, però sí, sense por, a la Plaça Sant Ramon de Cerdanyola!

Enguany, va ser molt satisfactori veure com les nenes d’avui es veuen a si mateixes. L’activitat que vam fer a classe consistia a fer un autoretrat i, a continuació, decorar-lo amb els adjectius que elles consideraven que millor les retrataven: llestes, fabuloses, dolces, segures de si mateixes, independents, resistents, honestes, treballadores i úniques. Així són les nostres nenes d’avui i dones de demà. Good job, girls!
En l’àmbit pedagògic i a l’aula d’anglès, aquestes activitats creatives són un exemple de l’aprenentatge integrat de contingut i llengua.

Alumne amb els informes d'avaluació abans de la Setmana Santa

Informes Setmana Santa

Els pares rebran un informe trimestral on expliquem el contingut d’aquest segon trimestre, així com les nostres observacions sobre el rendiment dels vostres fills i filles.Esperem que gaudeixin de les seves vacances de Setmana Santa i ens veurem a la tornada, el dia 6 abril.

Happy Holidays!

Busca un article
Últimes notícies

Molt bé, l’estiu!! I, ara que faig?

Has pensat en fer un curs d’anglès? Ambient distens, entorn idíl·lic i l’entreteniment garantit en las sessions d’immersió lingüística en anglès, pinya colada no inclosa! De fet, fora de la

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

Molt bé, l’estiu!! I, ara que faig?

Has pensat en fer un curs d’anglès? Ambient distens, entorn idíl·lic i l’entreteniment garantit en las sessions d’immersió lingüística en anglès, pinya colada no inclosa! De fet, fora de la

Segueix-nos