Quin és el pla? M’he de treure el C1 Advanced ja de ja!

 

Tranquil, estàs en bones mans, tenim un pla d’execució i, funciona! El primer és establir en quin moment et trobes lingüísticament parlant! Igual tens un bon nivell parlat, llegeixes articles en anglès i més o menys t’hi defens, però mai has fet un test de Cambridge: C1 Advanced i menys un Use of English!

 

 

La feina de fons es fa a classe amb un llibre de preparació d’examen C1 Advanced que et prepara per aconseguir el nivell requerit en totes les competències lingüístiques, Listening, Reading, Writing i Speaking. Una classe de preparació d’examen no només garanteix que vagis progressant en anglès, sinó que vagis adquirint les tècniques d’examen necessàries per aconseguir l’aprovat a l’examen. Recorda que l’aprovat depèn tant del teu nivell d’anglès com de la teva habilitat per aplicar els teus coneixements als requisits de l’examen.

 

Durant tot el curs, faràs molta pràctica en adquisició de nivell i en tècnica d’examen. Nosaltres farem un seguiment del teu progrés en els resultats dels múltiples tests que faràs durant el curs. I, pel mes de maig, que ja estaràs ben familiaritzat amb les exigències dels tests, serà hora de fer un simulacre d’examen en temps real! Així, podem veure el teu rendiment sota la pressió que suposen les condicions de l’examen i, juntament amb el registre de resultats de l’any, podrem avaluar les teves possibilitats d’aprovar l’examen amb èxit.

 

Però el pla d’execució no s’atura aquí! Un cop finalitzat el curs acadèmic entrenant-te al màxim i havent obtingut uns resultats respectables en el Mock Exam, a l’estiu, hi ha un curs intensiu especialment per als candidats d’examen! Quatre setmanes de curs intensiu, quatre dies a la setmana que et porten a les portes de l’examen.

 

Com a centre examinador de Cambridge, celebrem la nostra convocatòria d’examen a finals de juliol aquí a les dependències de Thames British School. I, en finalitzar aquest dia intens, però emocionant, donem per acabat el nostre pla d’execució que culmina amb l’entrega del certificat de Cambridge: C1 Advanced.

T’ interessa?  https://www.thames.es/ca/curs-examen-advanced/

 

Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos