Per què preparar-te per un examen de Cambridge?

Primer de tot, si entres en un curs de preparació per un examen de Cambridge, el teu nivell d’anglès millorarà notablement.

L’enfocament constant a la gramàtica et traurà de polleguera, però, quan aconsegueixis encaixar-ho, et donarà una sensació de satisfacció i triomf.

El fet d’haver de dirigir la teva conversació cap al tema en qüestió, et servirà de disciplina perquè no valdrà simplement parlar al teu aire sobre qualsevol tema.

Hauràs d’ajustar-te a la pregunta, saber explicar, comparar i dirigir la conversació amb una preferència o opinió personal.

I, no ens oblidem del vocabulari! Pensa que quan parlem anglès, tendim a utilitzar les mateixes 500 paraules que sabem. No sentim l’obligació d’augmentar el vocabulari perquè el repertori que tenim ens és suficient per expressar-nos.

Preparar-se per un examen t’obliga a introduir més paraules al teu discurs en anglès i per tant podràs adquirir un nivell d’expressió oral molt més avançat i especialitzat!

No hi ha res com un Reading nivell B2 o C1 per exercitar la ment!

Aquí entra en joc no només la teva comprensió dels matisos de l’idioma, els maleïts phrasal verbs i els idioms, sinó també la teva habilitat de comprendre un text en anglès, esquivar el vocabulari que no coneixes, deduir el possible significat amb el que et sona i arribar a contestar les preguntes de comprensió de text amb èxit.

Totes aquestes són bones raons per preparar-te per un examen, però n’hi ha més! Recorda que les universitats, els centres de treball i fins i tot el servei d’immigració, et demanen un certificat de Cambridge per acreditar el teu nivell d’anglès.

Obtenir un certificat de Cambridge és també un reflex del teu sacrifici personal, de la teva dedicació i de la teva habilitat per superar un repte lingüístic!

Si el teu objectiu és acceptar el repte i preparar-te per un examen de Cambridge, et podem ajudar.

Portem més de 30 anys preparant i presentant alumnes al B2First, el C1Advanced i el examen de C2Proficiency amb èxit.

Tenim cursos tot l’any i intensius a l’estiu especialment dissenyats per candidats als exàmens.

Si vols llegir més, aquí ho trobaràs: https://www.thames.es/ca/cursos-examens-cambridge/

Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos