Per a què serveixen els Mocks? És un plus per a tu i un pas més a prop de l’èxit!

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures i entreguen la redacció setmanal sense falta. Les notes que treuen són bastant respectables i tot apunta a un aprovat a l’examen. Right? Wrong!

Un pot estar ben instruït en les exigències del nivell B2 o C1 d’anglès i, parlar amb bastant fluïdesa i obtenir un resultat d’examen sorprenentment més baix del que un esperava. Com? Aprovar un examen amb els resultats que un mereix depèn, no només de les competències lingüístiques de l’alumne sinó de les competències en tècniques d’examen i en la pràctica exhaustiva de tests. Però, hi han bones noticies! És factible i, et podem ajudar a aprovar, i amb nota!

La importància de fer un Mock, o simulacre d’examen recau en el fet que et posa a proba tant en coneixement com en resiliència. Pots fer l’examen sota pressió? Et surten 2 redaccions ben afinades, gramaticalment exquisides i amb el registre adequat en una hora i mitja? Et dona temps en 90 minuts a llegir i entendre 4 lectures i a respondre correctament 3 exercicis sobre l’ús de la llengua?

La qüestió és, un Mock posa en relleu les teves fortaleses i debilitats, llueix els teus punts forts i evidencia les teves carències. Un Mock és una crida a despertar, però tranquil, estem aquí per entrenar-te sense pietat i portar-te a les portes del examen esgotat però segur i llest per donar el millor de tu el dia del examen!

Els nostres Mocks estan convocats per a finals de maig. Si estàs pensant en examinar-te d’un examen de Cambridge aquest estiu, recomanem que facis un Mock exam en temps real i així, podrem avaluar els teus resultats i possibilitats d’obtenir el teu certificat de Cambridge aquest estiu.

El teu examen amb la màxima garantia.

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos