Oh, no, vacances! Tranquil·les mares, tenim una solució per a vosaltres.

Res millor que un curs d’anglès pels matins d’estiu per exercitar la ment, estructurar el dia i socialitzar en anglès! Institut fora, dies interminables d’estiu a la vista, els adolescents guanyen molt amb una rutina, un canvi d’aires i com no, noves expectatives. I, aquí, entrem nosaltres!

 

 

La llibertat novament adquirida pot agafar moltes formes i, modelar-ho al voltant d’una explosió lingüística de color dona als alumnes l’oportunitat de lluir la seva expressió oral, sorprendre amb nous conceptes gramaticals i entrenar l’oïda per reconèixer accents i dialectes que no estan acostumats a escoltar.

 

Sense el compromís de l’institut, els adolescents es senten més lliures i més disposats a assumir nous reptes. Pels matins, la ment està alerta i tendim a retenir i absorbir més informació en les classes diürnes i, amb la brisa fresca dels matins d’estiu, els adolescents responen bé a les expectatives de la classe d’anglès sabent que, la inversió d’energia del matí es recompensada amb el somriure beneplàcit de la mare i amb tenir plena llibertat per la tarda per gaudir al màxim.

 

En quant a l’enfocament pedagògic, els cursos intensius d’estiu, al tractar-se d’un públic recent aixecat, fresc i d’humor estiuenc, solen centrar-se en activitats d’expressió oral que fomenten la pràctica i milloren la interacció entre els alumnes en anglès. Parlar en anglès i esforçar-se en buscar el vocabulari adequat, la correcta entonació i un discurs gramaticalment correcte, que tingui sentit i que sigui suficientment interesant com per mantenir a l’ oient atent…és tota una gesta. I, els hi encanta!

 

 

Ja sigui un curs intensiu per a nens de 12, 13 anys i per a més grans, la diversió està garantida, la productivitat de la immersió en anglès assegurada i la sensació de satisfacció que senten per un matí ben aprofitat els impulsa a continuar el seu dia amb l’alegria de l’estiu en el cos!

Vols saber més sobre els cursos d’aquest any? https://www.thames.es/ca/intensius-de-estiu-per-a-jovenes/

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos