Octubre 2020

L’octubre ja és aquí! Ja han engegat tots els cursos d’anglès: els nens d’infantil i primària, els adolescents i els adults ja estan aprenent, així com els alumnes dels cursos intensius dels matins i els de preparació per als exàmens de Cambridge.

Nous cursos per a l’octubre

Arrenquem aquest mes amb quatre grups nous! Tenim dos cursos intensius nous als matins i dues classes noves obren a les tardes.

Els cursos intensius dels matins inclouen un grup de preparació per a Cambrige Advanced i un altre grup per als aspirants a l’examen de Cambridge First Certificate. Hi ha un curs d’anglès per a principiants als matins, per a alumnes amb un nivell A1 d’anglès, i un altre curs d’anglès de nivell intermedi per a aquells alumnes que tenen un nivell B, tenen els matins lliures i, ganes de millorar l’anglès!

Els resultats de Cambridge més esperats!

Cambridge s’ha fet pregar enguany, sens dubte també afectat per la pandèmia, però per fi van enviar els resultats tan esperats dels exàmens de First Certificate i Advanced. La nostra enhorabona a tots els candidats pels seus resultats excel·lents i ben merescuts! En un mes, arribaran els certificats provisionals i, després, el certificat oficial de Cambridge.

Cicles formatius i anglès

Els cursos d’anglès als matins són ideals per als estudiants de grau mitjà i superior. Ofereixen una formació continuada durant tot l’any escolar i l’oportunitat de millorar l’anglès de cara als estudis. A més, són la manera perfecta de tenir els matins ocupats i ben aprofitats.

Organització a través de la logística

Tenim un sistema optimitzat de seguretat a l’escola per assegurar la distància social, garantir la reducció de l’aforament i agilitar les entrades i sortides de l’escola.

Com sabeu, tenim dues portes d’accés, una per la Plaça Sant Ramon i una altra pel carrer de Belles arts. Les entrades i sortides per aquestes dues portes, creen bombolles d’alumnes que no entren en contacte amb els grups que entren per la porta principal. De la mateixa manera, els alumnes que accedeixen a classe per la Plaça Sant Ramon, passen directament a la seva aula sense coincidir amb altres alumnes.

La vella escola, la nova normalitat

Les noves aules amb taules separades recorden a les escoles d’abans però l’estil torna amb rigorosa actualitat. Metre i mig entre nosaltres, bona ventilació a les aules i màscares posades, és la nova normalitat, l’anglès d’avui.

Distanciats per uns pupitres, però units en les ganes de gaudir la classe d’anglès i treure’n el màxim profit.

The show must go on!

Els alumnes que hagin de respectar temporalment la quarantena a casa, podem continuar oferint-los les seves classes d’anglès a través del portal de Microsoft Teams juntament amb els seus companys que estan en classe. L’alumne pot seguir la classe online des de casa seva mentre que el professor condueix la classe presencialment i inclou alhora a l’alumne com si fos un alumne més a l’aula.

La tecnologia: la nostra aliada en temps revolts!

Noves incorporacions a l’equip de professors

Aquest curs donem la benvinguda a dos professors nous que portaran la seva experiència i energia al nostre equip de professors. El Pau i la Lorena, professors de primària amb un esperit jove i entusiasta, estan encantats amb la metodologia innovadora que ens caracteritza i la nostra manera d’enfocar l’educació a Thames British School. Benvinguts a bord!

Novetats i el dia a dia a Thames British School

Segueix-nos a:

Instagram: @thamescerdanyola

Facebook: Thames The British School Cerdanyola

Busca un article
Últimes notícies

Llavors, què et diu aquest edifici?

What do buildings tell us? és la introducció a una unitat sobre edificis emblemàtics pel seu disseny, el seu impacte a la comunitat o el seu patrimoni. Comencem amb una

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

Llavors, què et diu aquest edifici?

What do buildings tell us? és la introducció a una unitat sobre edificis emblemàtics pel seu disseny, el seu impacte a la comunitat o el seu patrimoni. Comencem amb una

Segueix-nos