Necessito el Cambridge B2 First… per ahir!

Ens posem en marxa, doncs! Si fa temps que no has tocat l’anglès, tindràs com a mínim, un nivell de B1 i amb això, podem treballar. La qüestió ara és fer un test de B2 First per avaluar els danys!

La bona notícia és que tots tenim un coneixement passiu de l’anglès. Això vol dir que, tot i que estem una mica oxidats, un cop tornem a activar el costat esquerre del cervell, l’hemisferi que és adepte en lògica i pensament analític, comencem a connectar de nou amb l’anglès i a recordar tot, o casi tot, el que ens van ensenyar a l’institut!

Ara només fa falta recordar els verbs irregulars, polir la gramàtica, acostumar-se a llegir en anglès, comprendre els maleïts Listenings i començar a deixar-nos anar i a mantenir una conversa coherent en anglès. I, amb l’examen als talons!

Tranquil, un cop entris en la dinàmica d’estudiar anglès i preparar-te amb l’objectiu d’aprovar l’examen de Cambridge: B2 First, tot flueix! Entraràs en la rutina de fer els Use of English, és a dir, la gramàtica aplicada pura i dura! Amb la pràctica, les redaccions en anglès sortiran per si mateixes, els Listenings, tot i que al principi semblen inintel·ligibles, començaran a prendre sentit i estaràs tan familiaritzat amb llegir en anglès que, als Readings, serà només qüestió d’identificar les paraules clau i cenyir-se al temps límit.

Practice makes perfect! Parlar anglès amb confiança és el fruit de practicar el màxim possible i, com l’objectiu és aprovar l’Speaking a l’examen de Cambridge: B2 First, les activitats d’expressió oral a classe s’enfoquen en les 4 parts de l’examen. És a dir, practica i tècniques a la introducció, la comparació de fotos, la conversa sobre un tema en concret i, en l’última part, que consisteix en contestar preguntes relacionades amb la part anterior i debatre la teva opinió amb el company

I, per l’esprint final, un curs intensiu a l’estiu que et porta a les portes de l’examen. La nostra convocatòria de Cambridge: B2 First és el dia 27 de juliol, 2023.

Necessites el Cambridge: B2 First per ahir? Aquí tens més:

https://www.thames.es/ca/cursos-examens-cambridge/ 

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos