Motiva’t amb els Mocks, els simulacres de Cambridge que no menteixen!

Per què fer un simulacre de Cambridge: B2 First o de C1 Advanced abans de presentar-te a l’examen? Molt senzill, a dos mesos de l’examen, un Mock imita el teu rendiment i la nota final a la que pots aspirar el dia de l’examen. Fent un examen a temps real, en paper d’examen real i amb l’estrès que comporta qualsevol moment de tensió, tens una visió real de les teves expectatives, debilitats, fortaleses i àrees a treballar.

 

Tots hem fet redaccions a casa i hem pogut buscar les paraules de les que no ens en recordem, sinònims, antònims i expressions per expressar millor el que volem dir. Un simulacre d’examen t’ofereix l’oportunitat de recorre al teu banc de vocabulari intern, escalfar-te el cap per buscar l’expressió adequada i comprovar si amb el teu repertori de paraules en anglès, et surten dos writings ben redactats i, dins del temps assignat.

 

Com gestiones l’estrès? Un examen, per molt preparat que estiguis, sempre comporta un element d’ansietat o tensió. No passa res, tots sabem gestionar l’estrès. La qüestió és, per rendir al màxim a l’examen de Cambridge, has d’entrenar-te per complir amb les expectatives de l’examen, adherint-se al temps estipulat. Un simulacre d’examen és com fer una crida a l’acció, és a dir, ara que tens un bon nivell d’anglès, anem a esprémer els teus coneixements en les 3 hores i mitja que dura l’examen!

 

El bo dels Mocks és que mostren per on falles, quins son els teus punts dèbils i com has de adaptar la teva estratègia de repàs per assegurar un rendiment òptim en el dia de l’examen. Els resultats del simulacre destaquen els buits en el teu coneixement i et permeten centrar-te més en les àrees que més atenció necessiten. Vols apuntar alt? Els Mocks, són el teu millor aliat!

 

El nostre simulacre d’exàmens de Cambridge: B2 First, C1 Advanced i de C2 Proficiency és el dissabte, dia 20 de maig, online.Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos