Curs acadèmic 2017/18

 

Matricula oberta a Thames

Com puc fer la matricula?

Una vegada establert el nivell d’anglès de l’alumne, busquem l’horari que millor li convé, omplim una fitxa amb les seves dades i l’alumne queda matriculat al nostre centre.

 

Com puc saber el meu nivell?

Les nostres proves de nivell determinen el nivell de comprensió escrita de l’alumne i el seu domini de la gramàtica. Els nivells de comprensió i expressió oral els podem determinar amb un intercanvi de paraules entre alumne i professor.

 

Com s’estableix el nivell d’un idioma?

Segons el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER), l’estàndard europeu que descriu el domini d’un idioma, els nivells van des del nivell bàsic (A1) fins al nivell de domini de la llengua (C2).

 

Els nens fan una prova de nivell?

Podem determinar millor el nivell d’anglès dels nens parlant primer amb els pares sobre el rendiment escolar del nen, sobretot en l’assignatura d’anglès. A continuació, podem esbrinar el nivell de comprensió oral del nen interactuant amb ell/ella amb imatges o dirigint-nos directament a ell/ella en anglès. La resposta del nen ens ajuda a determinar quin grup i nivell li toca.

 

Matricula oberta per cursos d'anglès a ThamesCom es formen els grups?

Les classes o grups són homogenis segons l’edat i nivell dels alumnes. Si un alumne comença a destacar en un grup, és important trobar-li un grup de nivell o exigència superior per tal d’assegurar l’homogeneïtat i el bon funcionament de les classes.

 

Dos professors per classe

La funció del professor de suport varia segons les característiques del grup. A vegades s’ocupa d’un alumne que requereix més atenció a classe, pot intervenir en l’organització del grup, o per a determinats exercicis o tasques, dedicar-se a un grup reduït a la vegada que l’altre professor s’ocupa de la resta del grup.

 

Període de matriculació

Obrim el període de matriculació a partir del maig de cada any escolar i continua obert fins a finals de novembre. La matrícula està oberta tot l’any però està subjecte a la disponibilitat de places.

 

Què necessito per matricular-me?

Els alumnes majors d’edat han de portar el seu DNI, les dades generals d’adreça, correu electrònic i les dades bancàries.
Els menors d’edat no han de donar el num. de DNI.

 

Iniciació dels cursos 2017/2018

El curs escolar per a nens comença el 4 de setembre.
Les classes d’adults als vespres s’inicien el 4 de setembre.
Els cursos intensius dels matins comencen el 18 de Setembre.

Les classes d’adults de nivell bàsic dels vespres comencen el 4 d’octubre.
Els cursos intensius dels divendres vespre comencen el 6 d’octubre.
Els cursos dels dissabtes al mati comencen el 7 d’octubre.

Com contactar amb nosaltres
El centre obre el 28 d’agost.
El nostre horari és de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 20.30h de dilluns a divendres. Dissabtes de 10.00 a 13.30h (horari a partir del 7 d’octubre)
Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 93 692 94 03, per correu electrònic a thames@thames.es o a través del nostre web: www.thames.es