L’EBAU, el moment de lluir els teus coneixements d’anglès i tècnica d’examen

Quants anys portes estudiant anglès? Probablement des de 1er de primària. És a dir, estàs molt familiaritzat amb l’anglès, tens un bon coneixement de l’idioma i avui en dia amb les xarxes, series, pel·lícules i classes, estàs més que acostumat a escoltar-ho i entendre’l. La prova EBAU d’anglès és de nivell B1, per tant, amb anys d’estudi al darrere, l’examen és no només realitzable sinó suficientment assolible per treure una nota ben alta.


Ara bé, com amb qualsevol examen, la prova d’anglès de l’EBAU posa en joc no només el teu coneixement de l’idioma sinó que també el teu domini de tècniques d’examen. Si bé és cert que a la part de les redaccions es pot escollir entre tres opcions, per tal de treure’n el màxim profit de la teva elecció cal que tinguis molt clar com expressar correctament cada tipus de redacció. Evidentment, no és el mateix una opinion essay, una argumentative essay o una blog entry. Un narrative text, una before-and-against essay, una descriptive essay també tenen enfocaments, registres i formes de redactar diferents.


Una altra tècnica que s’ha de polir és el time management. És imprescindible calcular quants minuts tens per escollir la redacció, organitzar els teus pensaments, escriure l’esborrany, escriure la redacció, repassar-la, polir-la i entregar-la amb la satisfacció d’una feina ben feta!Els cursos intensius de preparació per l’examen d’anglès de l’EBAU ensenyen precisament la fórmula per a cada tipus de redacció, l’estructura de cada tipus d’essay i quin registre, introducció i conclusió utilitzen per cada una d’elles. Per vosaltres, els futurs universitaris, aquestes tècniques són súper útils pels treballs i projectes que tindreu el dia de demà.Curs de preparació per l’EBAU:

Dies: dissabtes pel matí

Horari: de 10:30 a 12:30h

Durada: 8 setmanes

Dates: abril (dissabtes 15, 22, 29); maig (dissabtes 6, 13, 20, 27); juny (dissabte 3)

Preu curs: 110€

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos