Jugar a Bricks 4 Kidz® a Thames Cerdanyola

Creativitat, imaginació e ingeni amb LEGO®: jugar a Bricks 4 Kidz®

Bricks 4 Kidz® és una experiència educativa, però sobretot, és un espai on la imaginació dels nens de 3 a 13 anys no troba límits.
Les activitats de Bricks 4 Kidz les realitzem estimulant la curiositat i utilitzant el joc com a eina d’aprenentatge. Orientem les activitats a ensenyar conceptes d’enginyeria, mecànica i arquitectura utilitzant peces LEGO.
D’aquesta forma conèixer com funciona una grua o com se sosté un pont es converteix en un repte apassionant.

 

 

Beneficis de jugar a Bricks 4 Kidz®

La construcció d’edificis i aparells de tot tipus amb LEGO és un desafiament per a la creativitat mentre es treballa en equip, es reforça l’autoestima i es comparteixen les metes aconseguides.
A aquesta experiència contribueixen els professors, arquitectes i enginyers que han ideat els dissenys amb els quals es treballa.
El joc i la construcció amb peces i elements LEGO combina la lògica i el raonament amb la diversió i la imaginació per generar idees noves i sorprenents.
La iniciativa va néixer fa uns anys a Estats Units i no ha deixat de créixer internacional ment. A Barcelona som pioners en tot l’Estat espanyol.
L’aprenentatge de ciències, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques (STEAM) resulta apassionant i molt més divertit dels quals ens van explicar quan érem petits

Construccions amb LEGO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com organitzem les activitats de Bricks 4 Kidz®?

Organitzem les activitats segons el grup d’edat dels nens i nenes participants i la seva experiència amb la construcció de models:

– De 3 a 4 anys – en les activitats de construcció s’utilitzen els bricks LEGO® DUPLO.
– A partir de 5 anys – utilitzem elements LEGO Technic perquè les construccions tinguin moviment, poden ser amb i sense motor.
– Dels dels 7 anys – Primer nivell de robòtica: iniciació a la robòtica amb LEGO WeDo dirigit a participants de 7 i 8 anys
– Per nens/es a partir de 9 anys – Segon nivell de robòtica: robòtica avançada amb LEGO Mindstorms® EV3.

 

Tens algún dubte?

Envían’s un mail i et respondrem el més aviat possible

  Nom (requerit)

  e-mail (requerit)

  Telèfon (requerit)

  Missatge

  Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

  Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat

  Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en thames@thames.es. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.