It’s March! Let’s keep on keeping on!

Coales, dinàmica virtual, un món globalitzat, exàmens Cambridge, cursos intensius, Setmana Santa, xarxes socials

Un nou amic: el coala

Veniu a recollir-les! Tenim carpetes noves per a alumnes conscienciats, aquesta vegada, ambientades en Austràlia!

Les carpetes mostren una bonica mamà coala amb el seu bebè en els arbres d’eucaliptus autòctons dels boscos d’Austràlia.

Cultura i disseny, per un arxivat perfecte!

Anglès per a un món globalitzat

Com a alumnes creixent en un món globalitzat, té sentit que el seu aprenentatge d’anglès vagi associat a temes actuals d’interès local i mundial. Després de tot, són aquestes mateixes qüestions les que els tocarà viure com a ciutadans del món.

Els animals i la naturalesa, l’arquitectura, l’educació, la robòtica, l’art i la nostra petjada en el medi ambient són un exemple dels temes que abordem a classe i en anglès. Estudiar com s’entrena les rates gegants d’Àfrica a detectar amb l’olfacte mines antipersones. Centrar l’atenció en edificis emblemàtics i en com contribueixen a la seva comunitat convida els alumnes a comprendre i apreciar l’arquitectura més enllà de les seves quatre parets. Descobrir les escoles flotants de Bangladesh obre els ulls als nostres joves amb l’afany dels nens menys afavorits a tenir una educació. En la unitat sobre robòtica, els alumnes veuen com s’aplica la robòtica a la medicina o al rescat en condicions extremes. L’art, el fons perfecte per practicar estructures gramaticals complexes, i la nostra petjada en el medi ambient, una crida d’advertiment per a tots!

Cada lliçó és una experiència nova i una mirada a temes d’actualitat que són fascinants, diferents i ideats per animar els nostres joves a pensar i a reflexionar, en anglès!

Anglès online: la nova aula d’avui

Enguany, tinc diversos grups d’adolescents d’entre 12 i 14 anys i em sento impulsada a escriure sobre la transformació d’aquests alumnes durant el transcurs de les hores que hem compartit junts a les classes online. Els alumnes es connecten a la classe cada setmana puntuals i a l’expectativa de veure quina aventura els tinc preparada pel dia.

Ja estan tan acostumats i adaptats a la interacció online que les classes van com la seda. Tenim una rutina i cada classe és una aventura. L’organització de la classe, des de l’escalfament fins al tancament, involucra els alumnes en diferents activitats didàctiques entretingudes i adaptades a la petita pantalla.

Treballar online ha canviat la dinàmica de classe entre alumnat i professor. A diferència de les classes presencials, quan estem online, el factor de la distracció és reemplaçat pel pudor i la discreció. La interacció virtual reemplaça l’espontaneïtat de les classes presencials per una participació més pausada i ben preparada. Les ganes de respondre i participar són les mateixes, però la intervenció dels alumnes està més controlada per part del professor. Els alumnes més discrets guanyen més protagonisme i els més espontanis esperen respectuosament el seu torn.

Classes d’anglès online: la nova aula d’avui dia, en la qual professors i alumnes es reuneixen per ensenyar i aprendre anglès, sempre disposats a donar el màxim i aconseguir treure el millor de cadascun.

Centre d’exàmens de Cambridge

Com sabeu, som seu d’exàmens de Cambridge i celebrem des de fa 5 anys convocatòries de Cambridge: First Certificate i Advanced cada juliol aquí, en les dependències de Thames British School.

El dia de l’examen és intens i hi ha nervis, però tots se senten segurs i, amb ganes de donar el màxim de si mateixos!

Dates d’examen confirmades

Com a seu d’exàmens, hem rebut la confirmació de les dates de les convocatòries dels exàmens de Cambridge d’enguany aquí a Thames British School.

  • First Certificate: dijous, dia 29 juliol de 2021.
  • Advanced: divendres, dia 30 juliol de 2021.

Si us interessa presentar-vos a l’examen, recomanem fer el Mock Exam (el simulacre d’examen) al maig per avaluar les possibilitats d’aprovar al juliol.

Cal tenir en compte que s’aprova amb un 6 i, encara que les 4 parts de l’examen fan mitjana, convé evitar riscos, preparar-se bé i fer l’examen amb un bon marge de joc.

Cursos de preparació per als candidats de FCE i CAE que es presenten a la convocatòria de juliol

Cada juliol, previ a la convocatòria dels exàmens de Cambridge, hi ha diversos cursos intensius per als candidats a l’examen. L’objectiu és portar els candidats a les portes de l’examen amb el coneixement i seguretat que necessiten per obtenir un aprovat amb nota.

Els cursos intensius tenen horari de matins o de tardes i estan programats per acabar el dia anterior a l’examen. Els cursos són semipresencials de 3 hores diàries, a més de les hores de pràctica d’examen que l’alumne ha de lliurar cada dia.

Cursos intensius:

Horari: matins de 9.30 a 12.30 h o tardes de 17.00 a 20.00 h.
Dies: de dilluns a dijous.
Preu curs: 285 €.

Informes trimestrals

L’informe trimestral es lliurarà als alumnes l’última setmana de classe abans de les vacances de Setmana Santa.

A l’informe, els professors expliquem els temes que hem estudiat durant aquest segon trimestre, el rendiment i aspectes participatius de l’alumne i les nostres observacions respecte a aquests.

Vacances de Setmana Santa

Thames British School segueix el calendari escolar de manera que respecta les vacances escolars establertes per la Generalitat.

Enguany les vacances de Setmana Santa comencen el 29 març i s’estenen fins al 6 abril del 2021.

Segueix-nos a les xarxes socials

Follow us on social network! La teva dosi de notícies setmanals, publicacions i novetats de tot el que està passant a Thames British School.

Busca un article
Últimes notícies

Llavors, què et diu aquest edifici?

What do buildings tell us? és la introducció a una unitat sobre edificis emblemàtics pel seu disseny, el seu impacte a la comunitat o el seu patrimoni. Comencem amb una

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

Llavors, què et diu aquest edifici?

What do buildings tell us? és la introducció a una unitat sobre edificis emblemàtics pel seu disseny, el seu impacte a la comunitat o el seu patrimoni. Comencem amb una

Segueix-nos