It’s Christmas time at Thames!

Celebrar el nadal a la classe d’anglès brinda als professors l’oportunitat de crear un ambient màgic i involucrar als nens en activitats lúdiques i didàctiques al voltant d’aquesta tradició anglo-saxona… Christmas!

El nadal porta lligat moltes paraules i imatges emocionants per a un nen y que millor que un joc d’associació de paraules i imatges nadalenques per ensenyar paraules com; elves, Santa’s sleigh, toys, reindeer, presents, candles

Les activitats lúdiques relacionades amb el nadal són rebudes amb molta alegria pels nens i sempre els hi acompanya un objectiu didàctic, ensenyar anglès.

Al nadal, hi ha gran emoció i moltes ganes d’aprendre!

El nadal és el moment perfecte per incorporar més música a las classes d’anglès, és l’època de les tradicionals nadales.

Cantar cançons de nadal és tradició a la cultura anglesa i un recurs didàctic genial per l’ensenyament de l’anglès. Cançons infantils que tenen un atractiu especial pels nens com When Santa got Stuck in the Chimney, que acompanyem amb una petita coreografia, o la clàssica de Disney, Rudolph the Red Nosed Reindeer, són sempre ben rebudes i els nens les aprenen amb molta facilitat.

Cançons que no són estrictament nadales, però que van ser composades amb el cor i plenes de sentiment són ideals per aquesta època, com la cançó icònica de Leonard Cohen, Hallelujah, o la cançó Glorious del One Voice Choir que dirigeix David Archuleta.

Cantar a l’aula ajuda a assimilar i perfeccionar la pronunciació de l’anglès amb naturalitat i els alumnes retenen la melodia i la lletra de les cançons amb sorprenent facilitat.

Hi havia una vegada…són paraules màgiques per a un nen i una activitat didàctica per excel·lència per nosaltres a l’aula d’anglès.

En aquesta època de l’any, podem explicar contes en anglès com el popular conte infantil, The Grinch Who Stole Christmas, el conte de gratitud, The Elves and the Shoemaker, clàssics com Mr Willowby’s Christmas Tree o el relat tradicional de The Little Match Girl de Hans Cristian Anderson.

Què és el nadal sense manualitats del Pare Noel, un avet decorat amb motius nadalencs o una carta de nadal pels pares?

Les manualitats inspiren imaginació i creativitat i formen part de l’experiència del aprenentatge de l’anglès.

Pels més grans, hi ha moltes activitats relacionades amb el nadal que conviden als alumnes a parlar i conversar en anglès sobre aquesta època de celebracions, costums i esperit nadalenc!

El nadal, una gran celebració d’habilitats lingüístiques i festives!

Si vols més informació sobre com treballem el nadal a l’aula, pots mirar-ho aquí: https://www.thames.es/ca/ja-ha-arribat-nadal/

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos