I jo pensava que sabia anglès!

Sovint, aprenem anglès sobre la marxa. Armats amb els coneixements de secundaria, una bona dosis d’autoconfiança i recollint tècniques de supervivència d’on sigui, entrem en el món laboral a marxes forçades amb un nivell d’anglès parlat bastant respectable que ens permet desenvolupar-nos amb aparent facilitat.

Això és així fins el moment que entrem en una classe de B2 i el professor ens dóna un examen de Cambridge B2First de deures. Quin horror! Però si no entenc res! I jo que em pensava que sabia anglès!

Tranquil, és normal que un pugui adquirir un nivell d’expressió oral en anglès, que sàpiga defensar-se amb bastant fluïdesa i que es faci entendre amb relativa facilitat sense haver-se preocupat gaire de les exactituds de la gramàtica anglesa.

Però, un examen, de repent t’enfronta cara a cara amb el que és dominar la llengua anglesa!

La bona noticia és que, no només és viable, sinó que també és molt divertit entregar-se a l’estudi d’un idioma.

Ja sigui per exigències de la feina, un repte personal o simplement per voler reforçar els teus coneixements d’anglès amb un certificat de Cambridge, si et decideixes a fer un curs de preparació de Cambridge B2First, estudiaràs de manera més formal l’idioma, et submergiràs en les profunditats de l’anglès i sortiràs triomfant amb un certificat de Cambridge sota el braç y desbordant confiança!

Saber defensar-se en anglès parlat és, per descomptat, un bon punt de partida a l’hora d’embarcar-se en curs de preparació per un examen de Cambridge. Ara només falta la gramàtica! Però, no et desesperis! Tots hem nascut amb una gramàtica universal, és a dir, que els humans, de forma natural, busquem aprendre les lleis gramaticals d’un idioma.

Utilitzar la ment per la gramàtica anglesa ens tonifica els músculs del cervell i proporciona agilitat al nostre procés de pensament al desxifrar i ordenar les lleis que per les que es regeixen els maleïts exercicis del Use of English de Cambridge: B2First.

Un cop iniciat el camí cap a l’excel·lència lingüística, les exigències dels Listenings seran bufar i fer ampolles, els Writings fluiran i, la teva capacitat d’expressar-te amb matisos, amb un vocabulari ric i amb confiança et guanyarà un certificat de Cambridge en molt poc temps.

Portem més de 30 anys preparant i presentant alumnes als exàmens de Cambridge. Som centre examinador i fem convocatòries al juliol.

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos