I can’t believe it, the school year is over!

És sempre molt grat fullejar el llibre d’anglès a final de curs i redescobrir totes les aventures que hem viscut junts amb els nostres alumnes durant l’any. Amb cada tema que ens toca ensenyar, portem els nens a mons fascinants… naveguem en les profunditats del mar, explorem més enllà de la terra, ens quedem meravellats amb el món dels animals, les plantes sorprenents, els volcans i tants altres temes que hem compartit junts a les nostres classes d’anglès.

Als adolescents els mantenim alerta i ben atents amb temes una mica diferents, temes que els sorprenen i que els desperten la consciència, fent els primers passos com a futurs professionals que seran. Viatgem a terres remotes on la vida és extrema, busquem solucions per controlar la fam, les mines antipersona i la contaminació dels nostres oceans, i ens assegurem que estiguin ben versats en l’impacte de la nostra petjada en les indústries pesqueres, alimentàries i tèxtils. D’altra banda, tafanegem sobre l’art, l’arquitectura, la tecnologia i altres temes que naveguem juntament amb els adolescents en el seu viatge cap a l’adquisició de l’anglès.

Els adults, els que van decidir que l’anglès no seria la seva assignatura pendent, els que buscaven millorar les seves competències lingüístiques i els que ja presumien de nivell però que volien gaudir del camí cap al domini de l’anglès… també poden fullejar el seu llibre de text i sentir-se satisfets de tot l’aprenentatge acumulat aquest any. És un plaer saber que al final de curs, parles anglès amb més fluïdesa i seguretat i tens ganes de seguir aprenent!

Pel que fa a l’equip de professors, no podem respirar tranquils fins que no acabem la darrera convocatòria dels exàmens de Cambridge a finals de juliol. Acompanyem molt de prop tots els candidats a l’examen durant el curs escolar i, sobretot, en la recta final amb els cursos intensius. Hi ha nervis, sí, però tot forma part de l’experiència Cambridge i finalment, motivats, segurs de si mateixos i super preparats, els alumnes donen el millor de si el dia de l’examen sabent que el seu èxit és sempre la nostra prioritat!

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos