Ho ho ho! Christmas is here!

 

 

Celebrar el nadal a l’aula d’anglès brinda als professors l’oportunitat de crear un ambient màgic i involucrar als nens en activitats lúdiques i didàctiques al voltant d’aquesta tradició anglosaxona…Christmas!

 

 

 

El nadal porta amb si moltes paraules i imatges emocionants per a un nen i que millor que un joc d’associació de paraules i imatges nadalenques per ensenyar paraules com; elves, Santa’s sleigh, toys, reindeer, presents, candles… Les activitats lúdiques relacionades amb el nadal són rebudes amb molta alegria pels nens i sempre hi ha un objectiu didàctic darrere, ensenyar anglès. Al nadal hi ha gran emoció i moltes ganes d’aprendre!

 

Hi havia una vegada… són paraules màgiques per a un nen i una activitat didàctica per excel·lència per a nosaltres a l’aula d’anglès. En aquesta època de l’any, podem contar contes en anglès com el popular conte infantil, The Grinch Who Stole Christmas, el relat que ens anima a tenir gratitud pel que tenim. The Elves and the Shoemaker, és un clàssic com Mr Willowby’s Christmas Tree, que ens parla de com un arbre enorme de nadal de Mr. Willowby alegra les cases de les criatures del bosc, tot i que…és massa gran! O el relat tradicional de The Little Match Girl  de Hans Cristian Anderson, un conte de fades tradicional de nadal per reflexionar sobre com podem ser generosos cap als menys afortunats.

 

Què és un nadal sense manualitats del Pare Noel, un avet adornat amb motius nadalencs o una carta de nadal pels pares? Les manualitats inspiren imaginació i creativitat i formen part de l’experiència d’aprenentatge de l’anglès.
Pels més grans, hi ha moltes activitats relacionades amb el nadal que conviden als alumnes a parlar i conversar en anglès sobre aquesta època de celebracions, costums i esperit nadalenc!

 

 

 

El nadal, una gran celebració d’habilitats lingüístiques i festives!
Aquí tens més activitats temàtiques: https://www.thames.es/ca/casal-destiu-en-angles-per-a-nens-de-3-a-8-anys/ 

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos