Hi ha vida abans d’un Cambridge B2?

Of course! Si necessites certificar el teu nivell d'anglès i no vols esperar a tenir el nivell B2, hi ha una opció perfectament vàlida, el Cambridge English: B1 Preliminary, anteriorment conegut com a Cambridge English Preliminary (PET). És un examen que segueix el mateix format que l'examen de B2, però avalua el nivell intermedi d'anglès, el B1.

Haver assolit el nivell B1 demostra que tens un nivell quotidià d'anglès. Saps llegir llibres de text i entendre articles senzills en anglès. El teu coneixement d'anglès et permet redactar correctament i comprensiblement correus electrònics o cartes en anglès sobre temes quotidians. Tenir un nivell B1 també demostra que has estudiat anglès suficient temps com per entendre una conversa sobre temes rutinaris i, a més, que puguis retenir la informació i prendre alguna anotació. A més, un B1 reuneix suficients habilitats lingüístiques com per saber expressar la teva opinió, expressar com et sents i interessar-te pels estats d'ànim dels altres.

En definitiva, presumir d'un nivell B1 d'anglès mereix un certificat de Cambridge que demostri el domini que tens sobre els aspectes fonamentals de l'anglès i les destreses lingüístiques que posseeixes en un àmbit quotidià. Com a valor afegit, podràs presentar un certificat de Cambridge en qualsevol àmbit professional o per matricular-te en una carrera universitària, Erasmus o com a certificat complementari a qualsevol curs acadèmic.

Ja sigui per treball, estudis o per interès propi, preparar-te per a un examen B1 et dóna un objectiu perfectament assolible. Sent un nivell intermedi dissenyat al voltant de temes quotidians, és un examen relativament fàcil d'aprovar. Obtenir un certificat de Cambridge English: B1 reflecteix la inversió de temps i estudi que has dedicat a l'aprenentatge de l'anglès i és un certificat reconegut, acceptat i valorat en els àmbits professionals i acadèmics.

Aquí en tens més sobre les classes per a adults

https://www.thames.es/cursos-para-adultos-en-ingles/

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos