Halloween al aula d’anglès. Boo!

No hi ha res més emocionant per els nens que celebrar bruixes, fantasmes i coses que fan por! Halloween a l’aula d’anglès ens ofereix l’oportunitat de combinar cultura, vocabulari i fins i tot gramàtica a través d’activitats encantades que desperten interès, curiositat i… por!

Les activitats ambientades al voltant de Halloween poden incloure contes sobre bruixes i altres criatures de la nit, cançons sobre fantasmes, la confecció d’un Jack ‘o’ Lantern amb una carbassa i espelmes, màscares de mussols i molt més. Si la tensió emocional incrementa a l’aula, que res millor que fer un Halloween Walk, un passeig al pati que combina totes les criatures de la nit. Amb els nens en fila, la professora canta: fly like a bat, roll like a pumpkin, dance like a witch, creep like a cat…!

Una manualitat és una manera perfecta d’arrodonir la classe dedicada a Halloween. Centrar l’atenció en una activitat creativa ajuda a integrar el vocabulari i la cultura d’aquesta tradició d’origen celta. La carbassa, amb aspecte terrorífic, es col·locava a les portes de les cases per protegir-se de l’esperit de Jack ‘o’ Lantern i evitar el temible toc-toc a la porta!

El Halloween com a fons didàctic a l’aula d’anglès ens permet crear ambients de por per deixar volar la imaginació dels nostres alumnes i animar-los a escriure contes de terror en anglès! O, a l’inrevés, apagar els llums, encendre espelmes i escoltar contes de terror que espanten a tothom!

A Thames British School, parlar sobre fantasmes, bruixes i altres criatures terrorífiques a l’aula, és ideal per celebrar Halloween amb activitats creatives i, en anglès! Manualitats que espanten i contes terrorífics que inspiren i motiven als alumnes a integrar l’anglès en un ambient cultural i didàctic.

Al nostre casal d’estiu, també fem activitats temàtiques. Vols fer una ullada?

https://www.thames.es/ca/childrens-casal-and-summer-days-in-english/

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos