Ha arribat Halloween a Thames

Alumna vestida de Halloween

Boo! Ja ha arribat Halloween a Thames!

Ha arribat Halloween a Thames! …i amb la festa arriben… coses d’allò més terrorífiques!

És un moment meravellós per organitzar classes temàtiques en anglès i ensenyar vocabulari, cançons, expressions i contes relacionats amb aquesta celebració màgica: Halloween!

Com a celebració, Halloween se situa entre les preferides dels nens. Quan els nens estan involucrats i emocionats, també estan més receptius a aprendre coses noves i, si fan por, millor!

Quines activitats farem per Halloween?

Estructurar una classe d’anglès al voltant de la temàtica de Halloween a Thames és molt eficaç com a eina per a ensenyar anglès. Halloween crea emoció i expectatives, la qual cosa garanteix el màxim interès dels nens quan impartim la classe i permet que l’ús de l’anglès a l’aula flueixi.

Les activitats relacionades amb Halloween varien depenent de l’edat i evidentment han d’estar adaptades al nivell de comprensió i maduresa dels alumnes.

Manualitats de Halloween a Thames

En el grup dels nens

Emoció i por, fantasia i realitat, Halloween és una explosió de creativitat i encanteris que desperten la imaginació dels nens.

Durant la setmana de Halloween, oferim moltes activitats didàctiques als nens: des de cançons sobre bruixes a contes sobre monstres, passant per jocs d’estil Halloween i manualitats esgarrifoses!

Practiquem vocabulari d’Halloween a Thames

Quin nen no se sent fascinat per les bruixes, els follets, els monstres i les cases encantades? A través de les activitats i els jocs que fem en la classe d’anglès, podem ensenyar i practicar moltes paraules relacionades amb Halloween.

Monstres, fades, mòmies, bruixes… entrem en el món fascinant i aterridor de les pors infantils amb la celebració de Halloween. Una cançó senzilla i rítmica sobre bruixes per als més petits és fàcil d’aprendre i assegura una excel·lent pronunciació de paraules com bruixa, gripau i altres paraules terrorífiques.

També practiquem la comprensió oral amb un joc de paraules i l’associació de sons. Per exemple, en anglès un fantasma diu: whooooooo; un ratpenat diu: eeekk, eeekk; i un mag diu: ho, ho, hoooo.

Escoltant contes de por per Halloween a Thames Cerdanyola

Contes que espanten, però només una mica

És el millor moment perquè els contes espantin, però només una mica!  Es pot crear un ambient de suspens mitjançant un conte amb mímica i ritme. Un exemple se semblaria a això:

“Happy, happy, Halloween!” – Els nens canten i ballen com zombis o monstres.
“Look out of the window tonight!” – Tots aparten la cortina i miren fora amb temor.
“What will we see on Halloween night?” – Tots miren al seu voltant amb por.
“Go outside in the street tonight!” – Tots fingeixen caminar.
“Look, there’s a ghost, Whooooooo!” – Tots fingeixen ser fantasmes.

La història es construeix en la mateixa línia, creant molta expectació entre els nens. En el context d’aprenentatge d’anglès, l’activitat d’explicar contes millora la comprensió oral de l’idioma i introdueix una àmplia gamma de vocabulari inspirat en la nit de Halloween.

Fantasmes, bruixes i els grups d’adolescents per Halloween a Thames!

Els alumnes adolescents sempre estan llestos per distreure’s a classe, així que quan és Halloween aprofitem la seva predisposició per divertir-se i els ensenyem anglès mentre mantenim el llegat de les tradicions cèltiques.

Històries de por explicades a la llum d’una espelma, fitxes divertides que posen a prova el seu coneixement de Halloween i del vocabulari terrorífic relacionat amb la festivitat, manualitats explicades amb detall o fins i tot una lectura sobre ratpenats vampirs que s’alimenten de sang.

La qüestió és encertar l’equilibri entre diversió i aprenentatge, ja que Halloween a Thames ens dóna l’oportunitat de ser creatius i, espantar els mals esperits en anglès!

Ball de Zombies
Aprenen vocabulari relacionat amb Halloween

Halloween en el grup d’adults

Per als més grans i els alumnes amb bon nivell d’anglès tenim les Black Stories: històries negres de misteris desconcertants i sinistres. L’objectiu del joc, conduït en anglès, és resoldre les endevinalles, però com a activitat didàctica en una classe d’anglès per a adults té molt de valor.

L’èxit del joc depèn de l’habilitat de comprensió oral de l’alumne, així com de la seva habilitat per expressar-se correctament en l’idioma.

Halloween, un context perfecte per ensenyar anglès i amenitzar la classe, amb coses que espanten quan és fosc!

Busca un article
Últimes notícies

Molt bé, l’estiu!! I, ara que faig?

Has pensat en fer un curs d’anglès? Ambient distens, entorn idíl·lic i l’entreteniment garantit en las sessions d’immersió lingüística en anglès, pinya colada no inclosa! De fet, fora de la

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

Molt bé, l’estiu!! I, ara que faig?

Has pensat en fer un curs d’anglès? Ambient distens, entorn idíl·lic i l’entreteniment garantit en las sessions d’immersió lingüística en anglès, pinya colada no inclosa! De fet, fora de la

Segueix-nos