Ground Control to Major Tom, take your protein pills and put your helmet on….

No, no estem perduts a l’espai exterior, però si a punt de començar una unitat, les meravelles de l’espai amb un grup de nens de 10 anys.

Reflexionarem sobre les possibilitats de trobar vida a altres planetes, contemplarem el nostre sistema solar amb imatges impressionants i, a través de diferents activitats didàctiques, incorporarem vocabulari relacionat amb l’espai, vehicles espacials i criatures extraterrestres, per suposat!

Aquest viatge a l’espai està ple de color, imaginació i imatges increïbles, que arrenca amb una reflexió… mirem una imatge del desert de Mojave, USA, feta de nit, i, no veiem res viu, només roques, terra i plantes seques.

No obstant, sabem que hi ha molta vida al desert, i repassem els animals que viuen en aquest desert; rabbits, scorpions, the Gila Monster, the mountain lion, owls and sheep. Llavors, plantegem als alumnes: We can’t see life in the Mojave Desert but, we know that there is life. Do you think there is life in outer space but, we just can’t see it?

Ens posem en marxa amb una mirada a la nostra galàxia, recopilant vocabulari i expressions que ens acompanyaran durant aquesta unitat dedicada a la vida més enllà de la terra; solar system, atmosphere, orbit, data, the Milky Way, comets, the universe and estraterrestrials!

Deep in Outer Space, es la cançó que ens transporta a les profunditats de l’espai i que ens servirà per assentar el vocabulari i integrar les expressions gramaticals que treballarem en aquesta unitat.

La lletra de la cançó; We might find a new planet, we might find a new place, we might find things we’ve never seen, deep in outer space…recalca l’ús del auxiliar might per expressar possibilitat.

Al cantar-ho, els nens ho assimilen sense pensar i ho associen amb, en aquest cas, les possibilitats de trobar vida a l’espai.

A la següent lliçó, tornarem a parlar sobre la idea de que There might be life on other planets utilitzant frases que integren aquest auxiliar might; A meteor might hit the Earth, We might find extraterrestrials on a distant planet, There might be oxygen on other planets.

Dedicarem unes 7 o 8 classes al tema de l’espai, integrant cada cop més vocabulari, conceptes, gramàtica i informació. Ho farem amb activitats d’expressió oral i escrita, cançons, lectura, imatges, dibuixos i viatjarem…”Far above the moon, donde Planet Earth is blue, And there’s nothing I can do”… David Bowie’s Space Oddity.

Si vols més informació sobre com treballem, la trobaràs aquí:

https://www.thames.es/ca/cursos-dangles-per-a-nens/

Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos