Experiències lingüístiques a l’estranger

//Experiències lingüístiques a l’estranger

Experiències lingüístiques a l’estranger

Estades lingüístiques a l’estranger

Hauria d’enviar el meu fill?

Viatjar és una experiència enriquidora per si mateixa. Anar a l’estranger amb el teu professor i grup d’alumnes, volar junts i arribar a Anglaterra, Irlanda o a qualsevol altre país per emprendre una nova aventura, és una proposta molt atractiva per un adolescent.

En el moment en què l’avió aterra, s’ha de canviar de xip perquè impera la necessitat de comunicar-se, i en anglès! El fet de trobar-se allà amb altres joves d’arreu del món de cop obliga l’alumne a treure tots els seus recursos lingüístics per entendre i comunicar-se.

Assistir a classes d’anglès a una altra escola amb altres professors és una experiència interessant pels alumnes i sovint s’esforcen al màxim en aquest nou ambient acadèmic.

A diferència dels exercicis controlats a classe, les activitats d’oci obliguen els joves a interactuar en un anglès col·loquial i espontani. Es desenvolupen ràpid en aquestes situacions lúdiques perquè estan centrats en participar i gaudir. I l’anglès flueix!

Cultura i idioma van de la mà, així que les visites culturals a museus, atraccions turístiques o a reserves naturals són una altra manera meravellosa d’adquirir l’idioma.

Viatjar, conèixer gent nova, submergir-se en un altre idioma i una altra cultura, el que es resumeix en una experiència lingüística enriquidora i gratificant.

Aquest any anem a Irlanda, a una escola residencial d’elit tipus “Harry Potter” a Belfast, Campbell College.
Els alumnes coincidiran amb grups locals de joves irlandesos que també compartiran experiència al campus de Campbell College.

Es creuaran amb el Harry Potter?

By | 2018-04-17T15:13:14+00:00 Abril 17th, 2018|Joves|Comentaris tancats a Experiències lingüístiques a l’estranger

About the Author: