Exàmens de Cambridge a la teva escola d’anglès

Fer els exàmens de Cambridge a la teva pròpia escola

Examen de Cambridge en Thames Cerdanyola

En la major part dels casos, els candidats que realitzen un examen de Cambridge s’han de desplaçar a un Cambridge Examination Centre, que són centres homologats arreu del país que es dediquen a portar a terme convocatòries d’examens periòdicament.

No obstant, en alguns casos, la pròpia escola d’idiomes pot ser un centre d’examinació oficial i això vol dir que a banda de fer la preparació de l’examen, també el pots fer allà i, això, té molts avantatges.

En primer lloc, els candidats mostren més confiança.

És molt comú que quan un estudiant arriba a un centre d’examinació desconegut, aquest desenvolupi certa por i desconfiança, ja que no coneix el lloc ni l’ambient i això pot tenir un impacte negatiu en el rendiment a la prova.

Però, si la prova es realitza a la mateixa escola, l’alumne té el suport dels professors i de la resta de companys, perd aquest “stage fright” i es sent molt més relaxat i motivat i, per tant, rendeix molt millor a l’examen.

Abans de l'examen de Cambridge en Thames
Fer examen de Cambridge en un ambient familiar

D’altra banda, el fet de realitzar l’examen a la teva escola transmet una sensació de familiaritat amb l’ambient.

Coneixes on són les classes, els lavabos, saps on prendre alguna cosa al sortir de l’examen i fins i tot en alguns casos pots anar a dinar a casa!

Aquesta familiaritat és una preocupació menys i per tant també ajudarà en gran mesura a obtenir millors resultats.

Finalment, tenim la sensació de continuïtat que els estudiants senten al fer l’examen a l’escola.

Si un alumne comença a fer un curs de preparació d’un any a una escola d’idiomes i realitza la prova allà mateix, no hi ha un període on el procés es pari, especialment si es realitza el curs intensiu previ a l’examen.

I a més a més, aquesta continuïtat pot animar a l’estudiant a preparar-se pel pròxim nivell.

Així doncs, ja ho saps. Fer els exàmens de First Certificate, Advanced i Proficiency a la pròpia escola, té molts avantages.

Nosaltres a Thames British School, som un Cambridge Examination Centre oficial on podràs realitzar el curs de preparació, el curs intensiu i finalment l’examen de Cambridge, tot en el mateix lloc.

T’esperem!

+ INFO Exàmenes Cambridge
Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos