Dones, innovació, ciència y biologia, totes entrellaçades en l’educació, i en anglès!

Inspirational women who are making a difference to the world

La inventora de la diadema, lectora de les nostres ones cerebrals, Tan Le, la geòloga planetària Bethany Ehlmann i la oceanògrafa Katy Croff, són algunes de les dones protagonistes dels llibres de text que estudien els adolescents en les seves classes d’anglès avui en dia. Dones visionàries i aventureres que deixen empremta no només en el món de la ciència sinó en les classes d’anglès dels joves alumnes!

Una unitat sobre la resolució creativa de problemes planteja la necessitat del assaig i error abans d’aconseguir l’èxit amb la creadora de la interfície que llegeix les ones del cervell, Tan Le. A banda del valor lingüístic de les lliçons sobre aquests invents innovadors, la inclusió de una dona empresària i inventora trenca amb els esquemes tradicionals d’un món dominat pels homes i reivindica les aportacions de les dones a la ciència.

Al timó del Nautilus, el vaixell que explora els oceans, Katy Croff dirigeix les exploracions en les profunditats del mar com oceanògrafa i experta en tecnologia telepresencial. Dona entre tècnics, biòlegs i arqueòlegs, Katy navega amb facilitat en un mon poc habitat per dones. Aprendre sobre l’exploració del fons del mar en anglès és fascinant i el dia internacional de la dona celebra precisament això, reconèixer la contribució i presència de la dona en el món de la tecnologia i la ciència, així com a l’aula d’anglès!

Seguim la unitat amb dones en les missions a Mart amb Bethany Ehlmann, geòloga planetària que treballa amb la NASA en la recerca de vida més enllà de la Terra. La unitat sobre New Frontiers, parla de com Bethany is looking for proof that life could have been or could be present on the Red Planet. She works closely with Curiosity, a six-wheeled robot called a rover. Bethany hopes that Curiosity’s work, combined with some technological advances, will one day provide the answer to the fundamental question: Is there life beyond Earth?

 

 

Totes aquelles científiques, exploradores i inventores els triomfs de les quals apareixen en els llibres de text d’anglès, asseguren que les noves generacions d’alumnes creixen parlant en anglès sobre elles, dones inspiradores que marquen una diferència en el món.

 

 

 

 

Aquí hi ha més informació: https://www.thames.es/ca/cursos-per-a-secundaria/

Busca un article
Últimes notícies

Molt bé, l’estiu!! I, ara que faig?

Has pensat en fer un curs d’anglès? Ambient distens, entorn idíl·lic i l’entreteniment garantit en las sessions d’immersió lingüística en anglès, pinya colada no inclosa! De fet, fora de la

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

Molt bé, l’estiu!! I, ara que faig?

Has pensat en fer un curs d’anglès? Ambient distens, entorn idíl·lic i l’entreteniment garantit en las sessions d’immersió lingüística en anglès, pinya colada no inclosa! De fet, fora de la

Segueix-nos