Dia internacional de l’entrenador de futbol y què millor que patrocinar al millor staff tècnic de futbol femení de Cerdanyola!

Entusiastes de la vida, desbordant energia positiva i amb mentalitat de líder, la Clara i l’Iker preparen les seves sessions d'entrenament amb el seu equip de jugadores de Vetes de Cerdanyola amb el compromís de guanyar una posició respectable a la Lliga Futbol Femení Veteranes (LFFV).

Al capdavant de les Vetes, tant el staff tècnic sap que la clau de l'èxit en el camp de futbol resideix en fomentar la seguretat en les seves jugadores, motivar-les a assumir reptes físics i emocionals, deixar-se la pell en els entrenaments nocturns al camp i ensenyar les tècniques de joc per assegurar la millora constant de les Vetes. I, quantes tècniques cal aprendre per situar-se entre els millors equips de futbol femení de la zona!

No és només donar-li a la pilota, cal agafar l'angle precís, saber xutar amb fermesa i ser precís a l'hora de passar la pilota d'una jugadora a una altra. Un petit error et pot fer fallar un gol segur! Als entrenadors, els hi toca transmetre altres tècniques com el dribbling, saber esquivar un jugador per a no deixar-se treure la pilota, el tackling, com una forma de fer una entrada a l'oponent, i les defense strategies, com desenvolupar les estratègies de defensa del seu equip de Leonas.

Tècniques a part, els membres del staff tècnic de futbol són emocionalment resistents i saben buscar l'equilibri entre ser exigents, però afectuosos alhora. Tendeixen a ser organitzats, competents i hàbils en fomentar la resistència i energia que busquen en les seves jugadores.


La diversió està garantida, l'esperit d'entrega, també, perquè la Clara, Ruben i l’Iker, com a bons entrenadors de les Vetes de Cerdanyola i Vito (entrenador de porteres), tenen l'èxit en ment i saben quins recursos necessiten ells i el seu equip per aconseguir la victòria i portar a casa la copa tan valuosa de final de la Lliga de Futbol Femení Veteranes (LFFV).

A la Clara, l’Iker, Rubén i Vito i al seu equip de mamis, amigues i futbolistes, els trobaràs a la Bòbila cada dimecres i dijous  de 21:15 a 22:30h i jugant els caps de setmana.

Veteranas Cerdanyola FC, #lasleonasdelsarda

@vetes_cerdanyola

Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos