Cursos intensius d’anglès als matins

Aprendre anglès als matins

Els cursos intensius d’anglès als matins són una oportunitat excel·lent per a fer un salt i millorar nivell en poc temps.

Els cursos es fan cada dia de dilluns a dijous, tenen horari de matins de 9.45 a 11.45. Oferim cursos de tots els nivells, des del nivell bàsic, A1, fins als nivells més avançats de B2 i C1.

L’objectiu dels cursos d’anglès és millorar sobretot el nivell i fluïdesa de l’expressió oral de l’alumne. Parlar anglès és l’eina lingüística que més es valora en el món laboral e acadèmic, a part per descomptat i gran plus per a la formació d’un mateix.

Si tens temps als matins, dedica’t a fer anglès!

 Intensius d'anglès als matins a Thames

Fer un curs intensiu d’anglès als matins és el moment òptim per a arrencar el dia, exercir la ment i sociabilitzar-se!

Les classes es formen de professionals d’àrees diferents; científics, administratius, banquers, educadors que comparteixen les seves idees i coneixement. També hi ha universitaris que estan completant els seus estudis i realitzant els seus post graduats o doctorats.

I, no oblidem als estudiants de batxillerat o de cicles formatius que busquen complementar els seus estudis.

Desenvolupa la ment als matins i fes un curs d’anglès!

Aprendre a parlar als intensius d'anglès als matins
 Matins per fer curs intensiu d'anglès

Com aprendre anglès

Aprendre una segona llengua és una aventura emocionant. Comença amb els fonaments per a anar construint a poc a poc fins a arribar a l’èxit: “Yes, of course I speak English!!

Tots tenim la capacitat innata per a aprendre el llenguatge i una gramàtica universal. Això ens permet organitzar i interioritzar les regles gramaticals del nostre idioma nativa. Per tant, encara que les regles gramaticals es diferencien una mica de les de castellà o català, el concepte de present, futur i passat són iguals. Els dos idiomes tenen subjectes, verbs, pronoms etc. i suficients similituds com per a fer l’estudi de la gramàtica relativament fàcil per a tots.

A més, és el desig de comunicar-nos amb gents d’altres països, ja sigui per plaer o per motius de treball, és el que ens impulsa a parlar, intercanviar idees i a buscar la manera de adquirir en anglès com a eina de comunicació.

Si el teu objectiu és aprendre anglès, apunta’t als nostres intensius d’anglès als matins!

Nivells als cursos d’anglès intensius

Oferim cursos intensius d’anglès de tots els nivells. Hi ha cursos de anglès bàsic, el nivell A1 segons el marc comú europeu de referència per a les llengües (MCER). Aquests cursos d’anglès estan dirigits a aquelles persones que inicien els seus estudis en anglès o que tenen nocions i necessiten reprendre classes per a posar-se al dia i continuar progressant.

Els cursos de nivell A2 i B1 estan dissenyats per a aquells alumnes que tenen suficient coneixement de la base de l’anglès com per a comprendre una conversa o un escrit. Aquests alumnes estan preparats per a desenvolupar les seves habilitats d’expressió oral. A mesura que van avançant amb la gramàtica, ho van acompanyant amb activitats d’expressió oral que reforça la comunicació oral.

Els alumnes de nivell B2 i C1 tenen assimilat la gramàtica de l’idioma, compta amb una àmplia gamma de vocabulari, el seu nivell de comprensió oral és bona i ara necessiten practicar i guanyar més confiança i fluïdesa en l’expressió oral. Com molts d’aquests alumnes volen presentar-se a els exàmens de Cambridge, el material que s’utilitza en classe està basat en els nivells de B2 i C1 segons el MCER i material de tests de Cambridge.

Inglés…. qüestió de futur!

Nivells d'anglès Cambridge

Anglès als matins per adolescents

Els cursos intensius d’anglès als matins són ideals per als adolescents que estan cursant estudis de Cicles Formatius o batxillerat en horari de tarda . Un curs d’anglès que va des de setembre a juliol assegura que l’alumne adolescent estigui ocupat de dilluns a dijous en un ambient d’estudi i que rebi una formació complementària als seus estudis reglats.

Les classes d’anglès dirigides a alumnes de cicles formatius comencen amb un curs bàsic per a ajudar-los a situar-se i a aprendre les tècniques bàsiques de la gramàtica i de l’expressió oral. A partir del curs bàsic, podem començar a avançar i a equipar al jove alumne que estudia mòduls amb les eines necessàries per al seu futur en el món laboral.

En aquest món canviant i globalitzat, tenir una segona llengua sota el braç permet als joves fer pràctiques a l’estranger i, per què no, trobar un lloc de treball en un altre país de parla anglesa.

Anglès és part de la formació dels joves d’avui dia i un plus per al dia de demà!

Pronunciació en anglès

Els cursos intensius als matins posen l’accent en la pràctica de l’anglès parlat i el perfeccionament de la pronunciació de l’anglès.

Mantenir una conversa en anglès amb èxit posa en pràctica diversos recursos lingüístics; l’habilitat d’expressió i comprensió oral. Una bona pronunciació en anglès és imprescindible si volem assegurar que la conversa flueixi bé.

Des d’un senzill intercanvi de paraules a converses en anglès, la correcta pronunciació és clau per al nostre oïdor. En classe la bona pronunciació, la comunicació en anglès es treballa des dels nivells més bàsics per a crear en l’alumne l’hàbit i l’habilitat d’expressar-se correctament en anglès.

Ca we speak in English? Of course!!

Pronunciació als cursos intensius d'anglès

Preparació a Cambridge als matins

El nostre centre ofereix classes d’anglès als matins dirigides a universitaris, professionals, alumnes de cicles formatius i batxillerat nocturn o aquelles persones que estan entre ocupacions.

Les classes són amenes, enfocades en la expressió oral i portades per experts en l’ensenyament d’anglès.

Hi ha cursos per a principiants, per als quals volen continuar progressant amb el seu anglès i per als quals busquen perfeccionar el seu domini de l’anglès.

Els alumnes que volen preparar-se i presentar-se als exàmens de Cambridge reben material se suporti addicional. El material de classe dels nivells B2 i C1 està basat en el material de Cambridge.

Inglés, una inversió en un mateix!

Acadèmia d’anglès a Cerdanyola

La nostra escola d’anglès, situada en el barri antic de Cerdanyola, la Plaça Sant Ramon. Portem més de 30 anys impartint classes d’anglès a alumnes de totes les edats. L’acadèmia té 8 aules climatitzades grans que donen a l’exterior, un pati central i aules  per a la realització dels exàmens de Cambridge.

El nostre professorat és altament qualificat i expert en l’ensenyament d’anglès com a segona llengua. Utilitzem material d’última generació i d’acord amb les últimes tendències en l’aprenentatge d’idiomes.

Els alumnes que entren a la nostra escola d’idiomes troben un ambient agradable, acollidor i molt professional.

Vine a veure’ns i t’atendrem amb molt de gust!

Més informació d’intensius de matins
Anglès als matins a Cerdanyola
Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

I, per què un Mock?

Els alumnes que es preparen per obtenir un certificat de Cambridge acudeixen a classe assíduament, fan els exercicis del llibre de text, practiquen els speakings a classe, fan els deures

Segueix-nos