Cries de rinoceront, nens, empatia i l’èxit a l’aula d’anglès

Els animals sovint són protagonistes dels llibres infantils i, en el nostre cas, els llibres de text. Els nens tenen fascinació pels animals i, sobre tot, per les cries d’animals que desperten tendresa, empatia i un desig de protegir.

Una unitat didàctica sobre els cuidats dels rinoceronts en un santuari de Kenya és el context perfecte per introduir vocabulari en anglès, estructures gramaticals d’hàbit o rutina i, a la vegada, per conscienciar sobre la necessitat de protegir els animals de la terra.

A l’aula d’anglès, podem captar l’interès i tendresa dels nens amb una introducció sobre rinoceronts orfes i com els monitors cuiden a les cries: the carers feed the baby rhinos, they wash them and play with them and take care of them every day.

Això és molt reconfortant pels nens, que volen seguir aprenent i amb més ganes.

Un cop els nens estan implicats, passem als cuidats dels nostres animals a casa i, per augmentar el vocabulari, seguim connectats al tema de la unitat: mirem com, per exemple: we feed our pets, bath them, we hug our pets, pick them up and care for them.

Aquest vocabulari està presentat visualment, seguit d’activitats d’escoltar, relacionar, completar, dibuixar i interactuar en anglès.

Seguim reforçant vocabulari i incorporem la gramàtica! En aquesta unitat, estem treballant com expressar la rutina, els hàbits, els adverbis de freqüència i expressions amb before i after.

Involucrem als nens en activitats didàctiques per reforçar aquestes expressions gramaticals amb taules, exercicis, treball en parelles, etc.

Una lectura sobre un santuari de cries d’elefants que han quedat orfes a Kenya reuneix tots els aspectes apresos en aquesta unitat dedicada al cuidat de les cries d’animals.

Llegim sobre com els cuidadors acompanyen a les cries, com els hi donen la llet en biberons, como juguen amb elles i fins i tot com dormen amb les cries  d’elefants per la nit!

Aquest viatge fascinant a Kenya a l’aula d’anglès ens ha donat un transfons didàctic per enriquir vocabulari, ensenyar gramàtica i despertar en els nens empatia i consciencia sobre els animals en necessitat de protecció.

Be caring. Let’s take care of others, la frase inspiradora d’aquesta unitat d’ anglès.

A Thames British School, fem que els nens i els adolescents prenguin consciencia amb temes d’actualitat i temes relacionats amb els animals a les classes d’anglès.

+ INFO Anglès nens de 8 a 12 anys
Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos